Viņu aizsauca mūsdienu kaite: Ilze Viņķele par Roberta Ķīļa pāragro došanos mūžībā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Roberts Ķīlis un Ilze Viņķele
Roberts Ķīlis un Ilze Viņķele Foto: Edijs Pālens/LETA

19. marta rītā kļuva zināms, ka 54 gadu vecumā mūžībā devies bijušais izglītības un zinātnes ministrs Roberts Ķīlis. Bijusī veselības ministre Ilze Viņķele, kuru pēdējos gados ar Ķīli saistījušas romantiskas jūtas, komentēja Ķīļa pēkšņo aiziešanu.

"Esmu vienīgais cilvēks, kas var pateikt, kas notika, bet… es to nevaru un negribu. Tāpēc šoreiz jautājums, kāpēc, paliks bez atbildes," valdot asaras, izdevumam "Privātā Dzīve" sacīja Viņķele.

Viņa noraidīja runas, ka Ķīļa pēkšņā aiziešana saistīta ar Covid-19, vien klusi piebilda:

"Tā ir mūsdienu kaite, bet nav kovids…"

Ķīlis, kurš 2019. gadā piedzīvoja smagu kritienu un pārcieta divas nopietnas galvas operācijas, 2021. gada septembrī atklāja, ka toreiz viņa lielākais atbalsts bija dzīvesbiedre Ilze Viņķele. Par abu attiecībām tika runāts kopš 2013. gada, taču abi to nedz noliedza, nedz sīkāk komentēja. Pērn septembrī Ķīlis intervijā žurnālam "Ieva" atklāja, ka abi vairs nav pāris, taču uztur draudzīgas attiecības.

Toreiz Ķīlis neslēpa, ka vasarā piedzīvojis vēl vienu kritienu, pēc kura ārsti viņam konstatējuši afāzijas iezīmes.

Kā zināms, Ķīlis bijis divas reizes precējies un viņam ir trīs bērni. Savukārt Viņķelei aiz muguras ir šķirta laulība, un pērnā gada vasarā viņa tika manīta kardiologa Kārļa Trušinska sabiedrībā.

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu