Vera Brežņeva pametusi Krieviju, lai palīdzētu Ukrainas kara bēgļiem

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Ukraiņu popmūziķe, bijusī grupas "VIA Gra" dalībniece Vera Brežņeva pametusi Krieviju, lai palīdzētu Ukrainas kara bēgļiem.

Brežņeva, kura ilgu laiku dzīvoja un strādāja Krievijas Federācijā un nosodīja Krievijas iebrukumu Ukrainā, nu atrodas Polijā, kur palīdz ukraiņu bēgļiem.

"Naktīs es murgoju par tankiem, sprādzieniem un iznīcinātām mājām, un gribēju ticēt, ka tas ir tikai slikts sapnis, bet pamodos, un realitāte Ukrainā ir vēl sliktāka," atklāja dziedātāja.

Savā "Instagram" kontā Brežņeva paziņoja, ka devusies uz Poliju kopā ar  meitu. Tomēr viņa neprecizēja, kuru.

Brežņevai ir divas meitas - 20 gadus vecā Soņa un 12 gadus vecā Sāra Kipermane. Sāra ir Veras Brežņevas un pirmā oficiālā vīra Mihaila Kipermana meita. Soņas tēvs ir Vitālijs Voičenko, ar kuru Vera vairākus gadus bija attiecībās. Šobrīd dziedātāja ir precējusies ar komponistu un producentu Konstantīnu Meladzi.

Zināms, ka Brežņeva Palīdzības centrā vāc humāno palīdzību bēgļiem visā Eiropā.

"Rīt no rīta esmu atkal vietā, kas mums ir tuvāk. Šoreiz ņemšu līdzi savu meitu. Tāpēc pievienojieties mums savās pilsētās. Un Ļubļina gaida īpaši," sacīja Brežņeva.

"Šis darbs nav apmaksāts, bet, ja neskaita nogurumu, tas dod ļoti lielu labumu," atzīmē Brežņeva.

Brežņeva uzsvēra, ka "tagad mēs visi kopā ejam cauri cilvēcības pārbaudījumiem".

"Brīvprātīgais darbs dažādās izpausmēs visbiežāk ir nepateicīgs darbs. Negaidi pateicību, ja ir impulss – dari, ja ne – citas motivācijas nav. Tāpēc, ja dari, tad tikai no sirds. Daru to, jo citādi vienkārši nevaru," piebilda viņa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu