Kara noziedznieka Vladimira Putina slepenā privātā dzīve: kas zināms par viņa atvasēm

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Vladimirs Putins ar sievu Ludmilu un meitu Mariju (otrā no kreisās) 2007. gadā
Vladimirs Putins ar sievu Ludmilu un meitu Mariju (otrā no kreisās) 2007. gadā Foto: AFP/SCANPIX

Līdz ar Krievijas prezidenta, kara noziedznieka Vladimira Putina īstenoto iebrukumu Ukrainā, viņa ģimene nonākusi uzmanības centrā. Neskatoties uz ilgo laiku, kas pavadīts prezidenta amatā, par viņa ģimeni joprojām zināms maz. Tiek spekulēts, ka Putinam ir divas, bet varbūt pat trīs meitas, kas dzimušas laulībā ar bijušo sievu Ludmilu, taču tās neesot vienīgās Putina atvases. 

Vladimira Putina meitu dzīve, kā arī citas Krievijas prezidenta privātās dzīves detaļas ir ļoti liels noslēpums medijiem visā pasaulē. Neraugoties uz centieniem iegūt informāciju par Putina ģimeni, daudzi jautājumi joprojām paliek neatbildēti.

Putina vēlme neatklāt informāciju par privāto dzīvi var būt saistīta ar centieniem pasargāt gan sevi, gan ģimeni un bērnu dzīvības. Arī Putina iepriekšējā militārā pieredze var radīt papildu piesardzību, jo viņš apzinās, ka jebkura informācija var tikt izmantota pret viņu. 

Vladimirs Putins ar bijušo sievu Ludmilu Putinu
Vladimirs Putins ar bijušo sievu Ludmilu Putinu Foto: AP/Scanpix

Zināms, ka Putina oficiālās laulības laikā piedzima divas meitas. Vecākā meita Marija piedzima 1985. gada 28. aprīlī, jaunākā meita Jekaterina - 1986. gada 31. augustā. Lai gan sabiedrība zinājusi par abām meitām, Putins publiski nav atzinis, ka viņam ir mantinieki. "Man ir personīgā dzīve, kurā es nevēlos iejaukšanos. Tas ir jārespektē," iepriekš sacījis Putins.  

Marija Putina

Tiek ziņots, ka vecākā meita Marija Putina pazīstama kā Marija Voroncova. Skolas laikā viņai bijis talants dabaszinātnēs. Viņa studējusi gan Krievijā, gan Vācijā. Informācija ārvalstu medijos liecina, ka viņa ir precējusies ar uzņēmēju, bijušo "Gazprombank" un Krievijas konsultāciju grupas "MEF Audit" augstākā līmeņa vadītāju Joritu Fāsenu. Pārim ir dēls, kurš dzimis 2012. gadā. Putina mazdēla piedzimšanas faktu 2014. gadā apstiprināja viņa ilggadējais draugs, mūziķis Sergejs Roldugins. 

Kādu laiku Marija dzīvojusi Nīderlandē, tomēr 2015. gadā Putins apgalvoja, ka viņa atvases nekad nav dzīvojušas ārzemēs. 

Marija Fāsena ir Maskavas Valsts universitātes Medicīnas fakultātes absolvente, studējusi ar vārdu Marija Voroncova. Viņa ir medicīnas zinātņu kandidāte un speciāliste endokrinoloģijā. Viņa ir zinātniskā pētījuma par asins sistēmu līdzautore, strādā Maskavas Endokrinoloģijas pētījumu centrā un piedalās dažādos ar medicīnu saistītos projektos. Viens no projektiem bijis veltīts cīņai pret vēzi, tiek lēsts, ka projekts ieguvis 40 miljardu rubļu (apmēram 378 761 eiro) līdzfinansējumu.

Jekaterina Putina

Putina meita Jekaterina dzimusi Vācijā - Drēzdenē. Arī Jekaterina atteikusies no Putina uzvārda, pārņemot vecmāmiņas uzvārdu un kļūstot par Jekaterinu Tihonovu. Viņa mācījusies Krievijas un Vācijas skolās. Sieviete vislabāk zināma kā rokenrola dejotāja.

"Insider" ziņo, ka no 2013. gada līdz 2018. gadam viņa bija precējusies ar Kirilu Šamalovu, bankas "Rossija" līdzīpašnieka Nikolaja Šamalova dēlu. Kad pāris izšķīrās, tika atklāts, ka viņu kopējie aktīvi ir aptuveni 2 miljardu ASV dolāru vērtībā (1,8 miljardi eiro). 

Lai gan Tihonovas pagātne esot noslēpumā tīta, zināms, ka 2015. gadā viņa aktīvi iesaistīta Maskavas Valsts universitātes paplašināšanas projektā. Tihonova bija pārņemta ar šo ideju, un projektā tika ieguldīti 1,7 miljardi ASV dolāru (1,5 miljardi eiro), kurus viņai piešķīrusi valsts.

2019. gadā Jekaterina kļuva par kultūras un sporta masu pasākumu attīstības padomes locekli. Viņa pievērsās akrobātiskā rokenrola attīstībai. Tiek uzskatīts, ka tieši viņas ieguldījums palīdzējis disciplīnai kļūt populārākai visā pasaulē. Viņa ilgu laiku bijusi arī Pasaules rokenrola konfederācijas mārketinga vadītājas amatā. 

Putina ārlaulības bērni 

Medija "Projekt" publikācijā detalizēti aprakstīti izmeklēšanas rezultāti par vienu no bankas "Rossija" akcionārēm Svetlanu Krivonogihu, kura, kā ziņo medijs, bijusi Putina mīļākā un, "iespējams", dāvājusi Krievijas prezidentam ārlaulības meitu.

Krivonogihai pieder 2,8% bankas akciju, jo viņai esot bijušas "ilgstošas un ciešas attiecības" ar Krievijas prezidentu. Par Krivonogihu zināms, ka viņa dzimusi Ļeņingradā 1975. gadā un ar Putinu iepazinusies 90. gados.

2000. gadā Krivonogiha pabeidza universitāti un gandrīz nekavējoties kļuva par vairāku lielu Krievijas uzņēmumu akcionāri. 

2003. gadā Svetlanai piedzima meita, kurai tika dots vārds Elizabete. Dokumentos nav norādīts viņas tēvs, ir zināms tikai tēvavārds - Vladimira meita. 

Putina "iespējamā" trešā meita ir Sanktpēterburgas iedzīvotāja ar sociālo tīklu segvārdu Luīza Rozova. Krievijas mediji viņu sauc par Krievijas prezidenta Vladimira Putina ārlaulībā dzimušo "trešo meitu". 

19 gadus vecā Luīza sākusi pelnīt, pateicoties "Instagram" reklāmām. Pēc reklāmas pārdošanas speciālista Borisa Kantoroviča teiktā, "Putina meitas" jaunā profesija varētu būt pieprasīta, lēšot, ka viņas potenciālie ienākumi no "Instagram" ir līdz 2777 eiro mēnesī.

Pēc Luīzas vārda publicēšanas saistībā ar Vladimiru Putinu viņas sekotāju skaits sociālo mediju platformās pieaudzis par vairākiem tūkstošiem. Meitene vietnē "Instagram" publicēja savu grezno dzīvesveidu - dizaineru somiņas, greznas villas, dārgi restorāni. 

Pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā meitene savu "Instagram" profilu izdzēsusi. Tiek spekulēts, ka profils izdzēsts, jo viņas profilu pārpludinājuši komentāri, kuros viņa tiek dēvēta par "velna meitu" un "kara noziedznieci". 

Šobrīd par Putina "iespējamo" mīļoto sievieti tiek uzskatīta olimpiskā čempione Aļina Kabajeva. Tiek spekulēts, ka Kabajevai kopā ar 69 gadus veco Putinu ir četri bērni – divi zēni un dvīņu meitenes. Tomēr neviens no viņiem informāciju nav oficiāli apstiprinājis. Avoti vēstī, ka bērni dzimuši Šveicē un visiem ir Šveices pases. 

Vladimirs Putins un Alīna Kabajeva
Vladimirs Putins un Alīna Kabajeva Foto: AP/Scanpix
CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu