Pāragri miris "Foo Fighters" bundzinieks Teilors Hokinss

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Teilors Hokinss
Teilors Hokinss Foto: Dan Deslover / Rmv

50 gadu vecumā pāragri miris populārās garndžrokas grupas "Foo Fighters" bundzinieks Teilors Hokinss (Taylor Hawkins), paziņojusi grupa.

"Foo Fighters" ģimeni ir satriecis traģiskais mūsu mīļā Teilora Hokinsa zaudējums," lasāms grupas sociālajos tīklos. "Viņa muzikālais gars un lipīgie smiekli ar mums visiem dzīvos mūžīgi."

Hokinsa nāves cēlonis nav zināms. Mediji ziņo, ka viņš atrasts miris viesnīcas numuriņā Bogotā. Piektdien grupai bija paredzēta uzstāšanās Kolumbijas galvaspilsētā Bogotā notiekošajā festivālā "Festival Estereo Picnic". Festivāls paziņoja, ka uzstāšanās ir atcelta.

Līdzjūtību par bundzinieka aiziešanu mūžībā izteica Ozijs Osborns, Billijs Aidols, "Rage Against the Machine" ģitārists Toms Morello, grupa "Nickelback" un daudzi citi.

Analīzēs konstatēts, ka Hokinsa organismā bijuši tricikliskie antidepresanti, tetrahidrokanabinols, kas sastopams marihuānā, kā arī psihotropās vielas benzodiazepīni un opioīdi, sestdien paziņoja Kolumbijas izmeklētāji.

Viņi uzsvēra, ka nāves cēloni noteiks mediķi.

Grupa "Foo Fighters" ilgās karjeras laikā pārliecinoši nostiprinājusies rokmūzikas virsotnē, kļūstot par vienu no labākajām koncertgrupām pasaulē. Grupas kontā ir vairāk nekā desmit "Grammy" balvas.

Teilors Hokinss Rīgā
Teilors Hokinss Rīgā Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Atgādinām, ka "Foo Fighters" 2017. gada uzstājās Lucavsalā ar trīs stundas garu priekšnesumu.

Foto: "Foo Fighters" dalībnieki dienu pirms koncerta izgājuši pastaigā pa Rīgas ielām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu