Pašmāju mīlas šovā uzmirdz 81 gadu vecais Jānis, kurš nobriedis atrast draudzeni

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Pašmāju aklo randiņu šovā "Nākamā pietura: Mīlestība" laime vecumu nepazīst - šoreiz otro pusīti vēlas atrast 81 gadu vecais Jānis no Ikšķiles. 

Jānis ar šova "Nākamā pietura: Mīlestība" starpniecību nolēmis atrast sev otru pusīti un ir gatavs piedalīties aklajā randiņā. 

Jānis ir piecu bērnu tēvs un vectēvs diviem mazbērniem. Viņš strādā Salaspils kodolreaktorā, kur novēro radioaktivitātes mērījumus augsnē, gaisā, ūdenī, kā arī viņu aizrauj žurnālistika. Jānis aktīvi nodarbojas ar sportu - riteņbraukšanu, slēpošanu un jaunības gados kāpis kalnos. 

Viņš sev blakus vēlētos redzēt sievieti, kura atbalstītu it visā: "Lai otrs cilvēks ir kā draugs, kuram visu var uzticēt, kurš atbalsta un kuru es atbalstu, ar kuru kopīgi laiku pavadīt."

Par Jāņa randiņa partneri izraudzīta 73 gadus vecā Irēna Lapiņa no Līgatnes – iedvesmojoša sieviete, kura piepilda savu dzīvi ar emocijām un gatava ļauties piedzīvojumiem. Viņai labpatīk ceļot un apmeklēt kultūras pasākumus. 

Pāris pēc kopā pavadītas dienas nolēma turpināt randiņu un kopā pavadīt nakti. Jānis pauž cerību, ka abi vēl kādreiz satiksies, lai apmeklētu kopā kādu pasākumu vai doties kopīgā ekskursijā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu