Jauns vārds mūzikā: Grupa "Loud Silence"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Loud Silence"
"Loud Silence" Foto: Anete Katrīna Krauja

Jaunā pašmāju rokgrupa "Loud Silence" izdod pirmo studijas albumu "Pa dzīvi kaut kā tā" un aicina uz koncertu 9. aprīlī koncertzālē "Tu jau zini kur" plkst. 20.00.

Albumā iekļautas 8 dziesmas latviešu valodā, tās ierakstītas laika posmā no 2019. gada līdz 2021. gadam. Dziesmās "Nevajag ārstu" un "Nīla" grupai pievienojies jaunais repa talants Shibiks.

"Šis albums ir kā ceļojums jauna cilvēka domās. Ir attiecības, skumjas, pirmie lielie zaudējumi, taču neizsīkstošā vēlme pēc mīlestības un laimes ir daudz stiprāka,"

par padarīto stāsta grupas solists un tekstu autors Oskars Maurers.

Būtiska sastāvdaļa grupas skanējumā ir sadarbība ar producentu Reini Briģi, kurš atzīst: "Grupa ir kā nenopulēts dimants, par kuru tu ceri, ka tas nekad netiks nopulēts, jo ir brīnišķīgs tāds, kāds tas ir. Tā raksturu veido ģitārista Artūra rifi, kas iedvesmoti no Hendriksa un RHCP daiļrades, ritma sekcijas blieziens un vokālista Oskara unikālā harisma. Pats svarīgākais − cilvēciskā ķīmija ansamblī "kliko". Producējot centos visus elementus atstāt maksimāli tādus, kādi tie ir."

Loud Silence "Pa dzīvi kaut kā tā" (dizains - Arceny)
Loud Silence "Pa dzīvi kaut kā tā" (dizains - Arceny) Foto: publicitātes

Albums ierakstīts Rīgā un Hāgā sadarbībā ar Reiņa Briģa ierakstu studiju. Ierakstos piedalījušies grupas dalībnieki Oskars Maurers, Artūrs Kuzmins, Dāvis Lāpāns, Dāvids Eglītis, Kristers Dornis un Andris Spieķis. Dziesmu rakstīšanā piedalījušies visi grupas dalībnieki, taču par tekstiem gādājis solists Oskars Maurers un producents Reinis Briģis, toties dziesmā "Tikai mēs" izmantota Patrisa Valdemāra dzeja. 

Noklausies albumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu