Vila Smita sieva pirmo reizi iziet sabiedrībā pēc skandāla "Oskaru" ceremonijā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Džeida Pinketa Smita (no labās)
Džeida Pinketa Smita (no labās) Foto: AP/Scanpix

Aktrise, sarunu šova "Red Table Talk" vadītāja Džeida Pinketa Smita apmeklējusi pirmo publisko pasākumu pēc skandalozās "Oskara" balvas ceremonijas.

Pinketa Smita līdzās "Grejas anatomijas" (Grey's Anatomy) radītājai Šondai Raimsai un aktrisei Debijai Alenai pozēja "Rhimes Performing Arts Center" centra atklāšanas pasākumā.

Tāpat viņa redzama smaidot līdzās aktierim Semjuelam Lī Džeksonam un viņa sievai LaTanjai Ričardsonei Džeiksonei. 

Pinketa Smita uz pasākumu ieradās, tērpusies kleitā zelta krāsā, pieskaņojot tādas pašas krāsas auskarus. 

Foto: AP/Scanpix

Jau ziņots, ka amerikāņu aktieris un komiķis Kriss Roks "Oskara" ceremonijas laikā uz skatuves izteica joku par aktrises Džeidas Pinketas Smitas skūto galvu, kas nebūt nešķita smieklīgs viņas vīram, aktierim Vilam Smitam.

Piesakot balvu kategorijā "Labākā dokumentālā filma", Roks pajokoja: "Džeida, es mīlu tevi, "Kareive Džeina 2", (G.I. Jane), nevaru sagaidīt!" Roks atsaucās uz 1997. gada filmu ar Demiju Mūru galvenajā lomā, kur viņai redzama skūta galva.

Kameras tajā brīdī norādīja uz Pinketu Smitu, kura nobolīja acis, sēžot blakus savam vīram. "Tas bija labs [joks]," Roks sacīja, reaģējot uz to, ka zāle par viņa joku nesmējās. Iepriekš Pinketa Smita ir atklāti runājusi par cīņu ar alopēciju - autoimūnu slimību, kas izraisa matu izkrišanu.

Roks tad sacīja: "Ak nē" un sāka smieties, redzot, ka viņam uz skatuves tuvojas Smits, kurš iesita Rokam pa seju.

"Neizrunā manas sievas vārdu ar savu nolādēto muti!" Smits pēc tam sauca no savas vietas, uz ko Roks vien noteica: "Oho!"

Pēc incidenta zālē iestājās klusums un Roks sacīja: "Šī bija lieliskākā nakts televīzijas vēsturē!"

Aptuveni 40 minūtes pēc incidenta Smits saņēma Oskaru kategorijā "Labākais aktieris" par tenisistu Venusas un Serēnas Viljamsu tēva atveidojumu filmā "King Richard".

Pinketa Smita vietnē "Instagram" neilgi pēc "Oskaru" ceremonijas dalījās ar dziļdomīgu citātu: "Šī ir dziedināšanas sezona, un es esmu šeit, lai to darītu."

8. aprīlī Kino mākslas un zinātnes akadēmija, kas organizē "Oskaru" balvu pasniegšanas ceremoniju, paziņoja, ka Smitam desmit gadus ir aizliegts piedalīties "Oskara" ceremonijā un citos ASV Kinoakadēmijas rīkotajos pasākumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu