Populāra šova vadītājs parāda savu ģimenes māju pirms un pēc okupantu zvērībām Bučā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/synelnykov_yevgen

Šova "Cipars vai ģerbonis" (Орел и решка) režisors un vadītājs Jevgeņijs Siņeļņikovs sociālajos tīklos publiskojis kadrus no savām mājām Bučā, kuras izpostījis krievu karaspēks.

Publiskotajos kadros redzama laimīga ģimene, kas pozē mājīgā viesistabā ar spirālveida kāpnēm. Taču pēc krievu iebrucēju ierašanās Bučā Siņeļņikova māja vairs nav atpazīstama - spilgti dzelteno kāpņu vietā nu ir drupas. 

"Paldies krievu pasaulei par mūsu ģimenes glābšanu no Ukrainas dzīves šausmām. Tagad dzīvosim!" pie kadriem, kur redzama Siņeļņikova ģimenes māja pirms un pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā, raksta populārais šova vadītājs.

Siņeļņikovam izdevās aizbēgt no Bučas 10. martā.

Jau ziņots, ka Kijivas apgabala Bučas varasiestādēm šobrīd ir ziņas par 360 Krievijas karaspēka noslepkavotajiem mierīgajiem iedzīvotājiem, un upuru vidū ir vismaz desmit bērni, sestdien pavēstījusi Ukrainas parlamenta pilnvarotā cilvēktiesību jautājumos Ludmila Deņisova.

Bučā Jablonskas ielā Krievijas karaspēks ierīkojis īstu spīdzināšanas kameru, lietotnē "Telegram" apliecinājusi Deņisova.

Tur, kā liecina izdzīvojušie, bijis arī čečenu formējumu jeb tā dēvēto kadiroviešu štābs. Viņi cilvēkus šāvuši, izdedzinājuši acis, nogriezuši ķermeņa daļas, mocījuši līdz nāvei kā pieaugušos, tā bērnus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu