Pasaulslavena modele kļūst par brīvprātīgo un publisko emocionālus kadrus no Polijas-Ukrainas robežas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Modele Megija Roulinsa, kura bijusi "Victoria's Secret" modele un pozējusi izdevumam "Sports Illustrated", nedēļu pavadīja Polijā, palīdzot ukraiņu bēgļiem. Nu sieviete atgriezusies mājās un vietnē "Instagram" aprakstījusi piedzīvoto. 

Roulinsa ir ne tikai modele, bet arī medmāsa, kura piedāvāja savu palīdzību Ukrainas bēgļiem. Vietnē "Instagram" viņa dalījusies ar vairākām fotogrāfijām, kurās dokumentējusi kara ikdienu. 

"Šeit ir dažas bildes, kurās redzama rosība pie Ukrainas un Polijas robežas. Šīs fotogrāfijas tika uzņemtas autobusa pieturā, kur bēgļi dodas pēc tam, kad viņi ir iegādājušies bērniem pārtiku, dzērienus, drēbes, SIM kartes, tualetes piederumus un rotaļlietas. Cilvēki gaida, ļoti noraizējušies, vai autobuss neaizbrauks bez viņiem.

Es viņiem skaidroju, ka viņiem ir laiks un autobuss kursē ik pēc 20 minūtēm, un, pat ja viņi nokavēs šo, pēc dažām minūtēm būs vēl viens. Lielākā daļa bēgļu ir ceļā daudzas dienas.

Bērni bieži vemj no nemitīgās šūpošanās transporta līdzeklī. Daudzi no viņiem jau vairākas dienas atrodas autobusos un vilcienos. Polijas militārpersonas un brīvprātīgie palīdz bēgļiem iekāpt autobusos, palīdzot iecelt autobusos viņu bagāžu un izskaidrojot, kurp autobusi dodas. Bēgļi gaida autobusus jebkurā diennakts laikā un jebkuros laikapstākļos, lai iekāptu nākamajā sava nogurdinošā ceļojuma posmā," teikts modeles "Instagram" ierakstā.

Roulinsa strādāja par brīvprātīgo arī Covid-19 pandēmijas laikā Ņujorkā, ASV.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu