Sedokova ar Timmas palīdzību ASV glābj savu biznesu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/annasedokova

39 gadus vecajai Ukrainas dziedātājai Annai Sedokovai līdztekus muzikālajai karjerai ir arī savs apģērbu zīmols "La Story". Tas dibināts 2012. gadā, taču nesen piedzīvojis krīzi. Situāciju glābt palīdz Sedokovas vīrs - latviešu basketbolists Jānis Timma.

Ideja izveidot savu zīmolu Annai radās pirms desmit gadiem, kad viņa ar diviem bērniem pārcēlās uz dzīvi ASV. Toreiz viņa meklēja finansiālu stabilitāti un iespēju pašai izlemt, kur un kam uzstāties. Turklāt dziedātāja vēlējās radīt skaistus un ērtus apģērbus par pieņemamām cenām. 

Desmit gadu laikā Sedokovas zīmols ieguvis plašu popularitāti un radījis vairākas apģērbu kolekcijas, tomēr līdz ar pandēmiju uzņēmumam nācās risināt līdz šim nebijušas problēmas.

Tikai divas stundas pirms mājsēdes izsludināšanas Sedokova ar vīru paspēja savākt saražoto apģērbu, lai izvairītos no iespējama bankrota. 

Dziedātāja atzīst, ka viņas komandā strādā čakli cilvēki, kuri pandēmijas laikā mēģināja darīt visu iespējamo, lai zīmols varētu priecēt klientus. Darbinieki šuva, gludināja, dezinficēja preces, glabāja auduma ruļļus, veica apdruku un organizēja sūtīšanu - viss tika darīts mājās. 

"Es cienu un novērtēju tos, kuri palika ar mums un ielika savu sirdi uzņēmuma attīstībā," atklāj Sedokova.

Sākoties karam Ukrainā, dziedātāja ar bērniem devās pie vīra uz Maiami. Tagad viņa plāno atvērt sava zīmola pārstāvniecību Amerikā. Sedokova ir gatava riskēt, viņa ir pārliecināta, ka desmit gadu pieredze, uzticama komanda un lojāli klienti palīdzēt realizēt jauno ideju. 

"Šis ir sarežģīts laiks katram uzņēmumam, bet es šo mirkli vēlos izmantot kā izaugsmes iespēju. Vēlos atvērt biroju vietā, kur dzima ideja. Jā, zinu, ka būs grūti," piebilst viņa.

Sedokovas zīmols ražo dažāda veida apģērbus, un viņa īpašu nozīmi piešķir audumu kvalitātei un apdrukai. Dziedātāja ASV pavadījusi ilgu laiku, lai atrastu nepieciešamos materiālus. Viņa neslēpj, ka Timma palīdzējis meklējumos, tomēr Sedokova saprot, ka šis ir tikai sākums un darāmā vēl ir ļoti daudz. Nākamais uzdevums esot atrast rūpnīcu Maiami. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu