Uz lielveikala autostāvvietas jumta norisināsies "Vasaras mūzikas festivāls"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Jūnijā uz tirdzniecības centra "Domina Shopping" A autostāvvietas jumta norisināsies trīs dienu "Vasaras mūzikas festivāls", kurā uzstāsies "Citi zēni", "DaGamba" un "Musiqq".

Pirms un pēc katra festivāla koncerta īpašo atmosfēru kuplinās dīdžejs Magnuss Eriņš.

Festivāla atklāšanas vakarā – 15. jūnijā – uzstāsies grupa "Citi zēni", kas ir pēdējā laika karstākais jaunums Latvijas popmūzikas pasaulē. Grupas koncertā tiks apvienoti pop, neosoula un repa mūzikas žanri tās pirmajos radio singlos. 

Foto: Publicitātes foto

Tā ir sešu cilvēku muzikālā apvienība, kurā muzicē Jānis Pētersons (vokāls), Dagnis Roziņš (vokāls/saksofons), Reinis Višķeris (taustiņinstrumenti), Krišjānis Ozols (ģitāra), Roberts Memmēns (bass) un Toms Kagainis (bungas). Kopš grupas dibināšanas brīža 2019. gadā "Citi Zēni" ar 2. vietu debitēja aptaujā "Muzikālā banka 2021" un saņēma Mūzikas ierakstu gada balvu "Zelta mikrofons" par dziesmu "Limuzīns uz krīta".

2022. gada sākumā "Citi zēni" uzvarēja LTV dziesmu konkursā "Supernova" un ieguva iespēju šā gada maijā pārstāvēt Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā Turīnā ar dziesmu "Eat your salad", kas ieguvusi vairāk nekā vienu miljonu klausījumu "Spotify" un "YouTube", kā arī 200 miljonus skatījumu "Tik Tok" platformā.

Festivāla otrās dienas vakarā 16. jūnijā lielveikala jumtu pieskandinās čellu grupa "Dagamba". Grupas skanējuma pamatā ir ideja par mūsdienu tradīciju, veidojot neierastu sadarbību starp dažādiem mūziķiem, atklāt pārsteidzošas, unikālas un iepriekš nedzirdētas nokrāsas. Programmu #LudwigVanRammstein iedvesmojusi Vācijas mūzikas pasaules pazīstamāko un pretrunīgāko pārstāvju – klasiskās mūzikas komponista Ludviga van Bēthovena un grupas "Rammstein" - daiļrade.

Foto: Publicitātes foto

Bet festivāla noslēdzošo ballīti 17. jūnijā iegriezīs grupa "Musiqq". Pirms vairāk nekā desmit gadiem tika ierakstīts pirmais singls "Klimata kontrole", un savu darbību sāka grupa "Musiqq". Šajā laikā ir izdoti četri studijas albumi, pēdējais no tiem – ar nosaukumu "10". Šīs vasaras koncertā uz lielveikala jumta grupa piedāvās gan zināmās dziesmas, gan skaņdarbus, kas tapuši pēdējā laikā.

Foto: Publicitātes foto

Visu festivāla dienu koncertu sākuma laiks plkst. 19.00. Ieeja no plkst. 18.00. Pirms un pēc koncertiem mūziku spēlēs DJ, kā arī darbosies bārs sadarbībā ar "Cēsu alu" un "Amber Distribution Latvia".

Biļetes uz koncertiem, sākot no 21. aprīļa plkst. 12.00, var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā: www.bilesuparadize.lv. 

Foto: Grupas "Musiqq" koncerts uz lielveikala jumta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu