Mazmežotnes muižā izskanēs Aijas Vītoliņas un Aivara Hermaņa koncerts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Aija Vītoliņa un Aivars Hermanis
Aija Vītoliņa un Aivars Hermanis Foto: Līga Tetere

Sestdien, 30. aprīlī plkst. 19.00 Mazmežotnes muižā notiks dziedātājas Aijas Vītoliņas un ģitārista Aivara Hermaņa koncerts. Koncertu rīko "Bilžu birojs" sadarbībā ar Mazmežotnes muižu.

Koncertā Aija Vītoliņa izpildīs dziesmas dažādās valodās un stilos. Klausītājiem būs iespēja baudīt gan maz zināmās, taču aizkustinošās flamenko balādes no pasaulslavenās ladino stila izpildītājas Jasmin Levi repertuāra, gan Latvijā populāru autoru skaņdarbus.

Koncertā skanēs arī instrumentālās kompozīcijas no Aivara Hermaņa solo albumiem "Mans laiks" un "Liepājas iela", no albuma "Bague Duo", kā arī R. Paula, U. Marhileviča, U. Stabulnieka, I. Dunajevska, V.A. Mocarta, Džona Lenona, Čika Koreas u.c. autoru populāras melodijas.

"Ar Aivaru esam satikušies brīnišķīgā koncertprogrammā, kurā izpildām sev ārkārtīgi mīļā un tuvā mūzikas virziena - ladino dziesmas, kā arī mūsu pašu komponistu skaistākās melodijas. Aivars ir virtuozs, leģendārs ģitārists, un es katru reizi, esot uz skatuves, nespēju noticēt, ka man ir dota tik lieliska iespēja dalīt vienu skatuvi ar šo fantastisko mūziķi," par sadarbību ar ģitāristu stāsta Aija Vītoliņa.

"Aija, apveltīta ar spāņu temperamentu, lieliski dzied flamenko/ladino balādes. Viņu pavadīt vienmēr ir svētki! Ar prieku to darīšu arī Mazmežotnē,"

tā par savu skatuves partneri saka Aivars Hermanis.

Video: Aija Vītoliņa un Aivars Hermanis "Vēstules un atklātnes" 

Koncerts notiek divās daļās. Vietu skaits ierobežots. Biļetes: www.bilesuparadize.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu