Vašingtona vai Dalasa? Porziņģa draudzene atklāj, kur jūtas labāk

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Latviešu basketbolista, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Vašingtonas "Wizards" spēlētāja Kristapa Porziņģa mīļotā meitene Laura Vizla, viesojoties Latvijā, sociālajos tīklos atbildējusi uz savu sekotāju jautājumiem.

Kāds interesents vēlējās zināt, kas Laurai patīk vairāk - Vašingtona vai Porziņģa iepriekšējā dzīvesvieta "Mavericks" sastāva laikā - Dalasa.

"Man patīk Dalasas laikapstākļi un man tur ir draugi. Bet es mīlu arhitektūru, muzejus un izklaides iespējas Vašingtonā. Te ir nedaudz interesantāk," jautājumu-atbilžu sērijā atklāja Vizla. 

Jau ziņots, ka šobrīd Porziņģis un Vizla uzturas Latvijā.

"Wizards" sezona noslēdzās 11. aprīlī. Vašingtonas vienība uzvarēja 35 no 82 spēlēm (43%) un Austrumu konferencē ieņēma 12. vietu. Iepriekšējā sezonā ASV galvaspilsētas komanda ar 47% uzvarēto spēļu bija astotā konferencē.

Porziņģis savā sestajā NBA sezonā laukumā devās 51 mačā, kurā vidēji 29 minūtēs guva 20,2 punktus, izcīnīja 8,1 atlēkušo bumbu, atdeva 2,3 rezultatīvas piespēles un bloķēja 1,6 metienus. Dalasas "Mavericks" sastāvā liepājnieks 34 cīņās caurmērā 30 minūtēs guva 19,2 punktus, izcīnīja 7,7 bumbas zem groziem, izdalīja 2,0 piespēles un bloķēja 1,7 metienus, bet pēc aizmainīšanas uz "Wizards" viņš vidēji spēlēja 28 minūtes, guva 22,1 punktu, izcīnīja 8,8 bumbas zem groziem, atdeva 2,9 piespēles un bloķēja 1,5 metienus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu