"Citi zēni" skaidro, kāpēc neizpildīja solījumu par vienādiem tetovējumiem uz "tiem" vaidziņiem

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Grupa "Citi zēni"
Grupa "Citi zēni" Foto: grupas privātais arhīvs

Grupa "Citi zēni" pirms Eirovīzijas nacionālās atlases publiski apsolīja, ka uzvaras gadījumā tiks pie vienādiem tetovējumiem uz dibena vaigiem. Puiši solījumu izpildīja tikai daļēji un nu skaidro, kāpēc. 

Sarunā ar žurnālu "Kas Jauns?" grupas solists Jānis Pētersons skaidro, ka tikuši pie vienādiem tetovējumiem - "Citi zēni" logo - taču uz potītes, nevis dibena vaiga, kā solīja iepriekš. 

“Bijām jau aizdevušies uz tetovēšanas salonu, gatavi aptetovēt “tos” vaidziņus, kad Reinis  [grupas taustiņinstrumentālists - red.] pateica vienu būtisku lietu, par kuru līdz tam nebijām aizdomājušies:

“Kā? Ja mēs uzliksim grupas logo tur, tad sanāks, ka mums grupa ir pie vienas vietas!”

Izdomājām, ka solījums jāizpilda, bet par tetovējuma vietu izvēlējāmies kāju pie potītes. Bet ne jau tāpēc, ka mums grupa ir “pie kājas”!” izdevumam atklāj grupas solists.

Grupas puišiem Krišjānim un Robertam jau bija tetovējumi, taču pārējiem šī bija pirmā tetovēšanās pieredze. “Cik sapratu, uz kādu laiku arī pēdējā. Līdz brīdim, kad atkal tiešraidē neizspersim kādu neapdomīgu solījumu. Vai arī – kad mainīsim grupas nosaukumu. Jo, kad pieaugsim, apprecēsimies, kļūsim par Citiem vīriem; ja kopā izturēsim līdz vecumdienām, tad – Citiem opjiem. Bet par sevi varu teikt – nekā patīkama tetovēšanas procedūrā nav. Man nepatīk, kad man dara pāri!” atzīst Pētersons.

Jau ziņots, ka grupa “Citi zēni” ar dziesmu “Eat Your Salad” 12. februārī tiešraidē kļuva par Latvijas Televīzijas dziesmu konkursa “Supernova 2022” uzvarētājiem, iegūstot iespēju pārstāvēt Latviju 66. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Turīnā, Itālijā. Grupa uzstāsies pirmajā pusfinālā 10. maijā. Tajā piedalīsies arī Albānija, Šveice, Slovēnija, Bulgārija, Moldova, Ukraina, Lietuva, Nīderlande, Norvēģija, Portugāle, Dānija, Armēnija, Austrija, Horvātija, Islande un Grieķija. Eirovīzijas otrais pusfināls notiks 12. maijā, fināls – 14. maijā.

Grupas “Citi zēni” sastāvā ir Jānis Pētersons (vokāls), Dagnis Roziņš (vokāls un saksofons), Reinis Višķeris (taustiņinstrumenti), Krišjānis Ozols (ģitāra), Roberts Memmēns (bass) un Toms Kagainis (bungas).

Foto: grupa "Citi zēni" aizvada mēģinājumu uz Eirovīzijas lielās skatuves

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu