Jauns vārds mūzikā: "Vultura"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Vultura" (Annija Tīna Kukuka)
"Vultura" (Annija Tīna Kukuka) Foto: Jurģis Kupčs

Pašmāju eksperimentālās elektroniskās mūzikas laukā ar albumu "Not Your Typical Fairytale" sevi piesaka pašmāju mūziķe un producente ar pseidonīmu "Vultura".

Aiz skatuves vārda "Vultura" slēpjas 21 gadus vecā Annija Tīna Kukuka, kura mūziku sākusi producēt jau 15 gadu vecumā. 

Kompozīcijas "Vultura" rada kopā ar producentu Mark1Records (Marks Poikāns (21)), kurš ir producējis arī repera Kurta godalgoto albumu "Laikā".

"Vultura" (Annija Tīna Kukuka)
"Vultura" (Annija Tīna Kukuka) Foto: publicitātes

"Vulturas" mūzika ir skanējusi Radio Naba, iekļuvusi Top10 rotācijā ar tādiem singliem kā "Fairytale" un "Call 111-444". Mūziķe ir atzīmējusies arī radio SWH ar kompozīciju "Easy", kas ir tapusi kopā ar pašmāju reperi Amanito.

Debijas albums "Not Your Typical Fairytale" izdots 28. aprīlī.

"Lielākoties es mēģinu aktualizēt tēmas par mentālo veselību, mīlestību, par robežu novilkšanu ar sevi un pārējiem, iekšējā ego sadzīšanu,"

par albuma saturisko pusi saka māksliniece. 

Vultura "Not Your Typical Fairytale"
Vultura "Not Your Typical Fairytale" Foto: publicitātes

"Uzskatu, ka elektroniskā mūzika Latvijā ir nedaudz "pabīdīta" malā, tādēļ vēlējos atgādināt, ka industrijā nepieciešams arī miksēt žanrus kopā un eksperimentēt. Tāpat arī sniegt signālu meitenēm, kuras ir mūzikas industrijā, vai arī vēlas būt – palīdzēt viena otrai, un radīt, jo patiesībā mums tas viss ļoti trūkst. Arī singlu vizuālo materiālu veido meitenes, kuras strādā ar mani kopā – Elīze Elizabete Ekarte un Daniela Lākute. Albuma vāku veidoja Daniela Lākute," komentē "Vultura".

Noklausies albumu!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu