"Viņa darbības nav humors!" Adriana Miglāne vērsusies policijā pret Latvijas ietekmīgāko influenceri

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/adrianamiglane, boitoitoi / TVNET kolāža

Pēc tam, kad par Latvijas ietekmīgāko influenceri tika atzīts Rojs Rodžers Linkevičs (@boitoiroi), šovā "X Faktors" iepazītā dziedātāja un arī influencere Adriana Miglāne neslēpa sašutumu par šādu rezultātu un atklāja, ka savulaik vērsusies pret viņu policijā. Nu viņa skaidro, vai situācija atrisinājusies. 

Jau ziņots, ka Miglāne vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos pauda sašutumu par Linkeviča kā Latvijas ietekmīgākā influencera pasludināšanu. "Es nevaru saprast vienu lietu. Cilvēks, kurš tik brutāli "noliek" savos podkāstos daudzus cilvēkus, tajā skaitā arī mani. Tik rupji un nežēlīgi daudzu cilvēku priekšā tiek atzīts par ietekmīgāko influenceri? Par to, ka "noliek" cilvēkus? Nopietni?" rakstīja Miglāne, kura atsaucās uz Linkeviča un viņa kolēģes Kristiānas Grāmatiņas podkāstu "Vai viegli būt?".

Miglāne pauda uzskatu, ka podkāstā nav dzirdams humors, bet gan brutāla ņirgāšanās, tāpēc vērsusies policijā.

"Apnika, ka man kāpj uz galvas. Gribēju, lai arī jaunieši, kas Rojam seko un uzskata, ka drīkst ņirgāties par citiem, saprot – tas nepaliek nesodīts.

Sākumā manu prasību atraidīja, sakot – tas jau ir tikai humors. Pēc tam lēmumu pārskatīja. Esmu atzīta par cietušo, un Roja darbībās ir konstatēti pārkāpumi.

Tā ir neslavas celšana masu informācijas līdzekļos un mobings. Man ar Roju nav pat bijis nekāda strīda, bet viņš var publiski pateikt, ka esmu briesmīga un neglīta," izdevumam "Privātā Dzīve" stāsta Miglāne, un dziedātājas teikto apstiprina arī viņas jurists Arnis Zelčs.

"Rojs, protams, man varētu atvainoties. Ticu, ka slikts cilvēks arī var kļūt par labu. Katram jādod iespēja laboties. Bet viņš šo teroru turpina, un man šķiet, viņam vienkārši nav bremžu. Nupat viņš kādā intervijā sacīja, ka daudzi uz viņu apvainojušies viņa humora dēļ. Man ar humoru nav problēmu, jo viņa darbības nav humors," skaidro Adriana.

Atgādinām, ka pats Rojs, reaģējot uz notikušo, vērsās pie saviem sekotājiem ar lūgumu neaizstāvēt viņu.

"Ja jūs kādreiz redzat internetā, kad kāds par mani kaut ko saka, jums nav obligāti mani jāaizstāv un nav noteikti nevienam jāraksta privātās ziņas un jāskaidrojas, jo tas nav tā vērts... Ne visiem ir jāsaprot tas, ko es daru, ne visi saprot manus patiesos nodomus, it īpaši jau cilvēki, kuri nav investēti manā saturā, kuru es taisu.

Tas nav nekāds jaunums, daudzi cilvēki ir uz mani apvainojušies par manu humoru.

Vienkārši neatbildiet manā vietā kaut ko - ne visiem cilvēkiem ir humora izjūta," sacīja Latvijas ietekmīgākais influenceris.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu