Soctīklu lietotāji pauž sašutumu par Eirovīzijas pusfināla rezultātiem

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Šis bija piektais gads pēc kārtas, kad Latvijai neizdevās pārvarēt Eirovīzijas dziesmu konkursa pusfināla barjeru. Ļaudis soctīklos neslēpj skumjas un pat sašutumu par pusfināla rezultātiem

Jau ziņots, ka otrdien, 10. maijā, tika noskaidroti pirmie 10 Eirovīzijas finālisti, taču viņu vidū diemžēl nebija Latvijas pārstāvju, grupa "Citi zēni".

Apkopojot žūrijas un skatītāju vērtējumu, finālam kvalificējās 10 valstis - Šveice, Armēnija, Islande, Lietuva, Portugāle, Norvēģija, Grieķija, Ukraina, Moldova, Nīderlande.

Aiz strīpas kopā ar Latviju palika Albānija, Slovēnija, Bulgārija, Dānija, Austrija un Horvātija.

Grupas "Citi zēni" solists Jānis Pētersons pirms kāpšanas uz skatuves bija pārliecināts par gaidāmo uzstāšanos: "Priekšnesumu bijām izmēģinājuši simtiem reižu un noslīpējuši līdz pēdējai niansei, arī vokālais izpildījums bija līmenī. Domājams, ka žūriju neatstājām vienaldzīgu, un šobrīd galvenais jautājums ir, vai Eiropa mūs sapratīs."

Arī ļaudis sociālajos tīklos vienbalsīgi atzina - grupas priekšnesums bija pārliecinošs. 

Atgādinām, ka grupa “Citi zēni” ar dziesmu “Eat Your Salad” 12. februārī tiešraidē kļuva par Latvijas Televīzijas dziesmu konkursa “Supernova 2022” uzvarētājiem, iegūstot iespēju pārstāvēt Latviju 66. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Turīnā, Itālijā.

Grupas “Citi zēni” sastāvā ir Jānis Pētersons (vokāls), Dagnis Roziņš (vokāls un saksofons), Reinis Višķeris (taustiņinstrumenti), Krišjānis Ozols (ģitāra), Roberts Memmēns (bass) un Toms Kagainis (bungas).

Eirovīzijas otrais pusfināls notiks 12. maijā, fināls – 14. maijā.

Foto: Eirovīzijas dziesmu konkursa pirmais pusfināls

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu