"X Faktora" zvaigzne pusgada laikā atbrīvojusies no 50 liekajiem kilogramiem

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Šova "X Faktors" iepazītā Loreta Klibiķe sarunā ar žurnālu "Ieva" atklāj, ka pusgada laikā viņai izdevies zaudēt 50 kilogramus liekā svara. 

Loreta uzsver, ka nekad nav tikusi apcelta svara dēļ, taču izšķīrīgo lēmumu pieņēmusi veselības vārdā. "Vienkārši pati sapratu – man ir tikai 17 gadu un liekā svara dēļ jau tik daudz problēmu, kas traucē ikdienā darīt to, ko var darīt citi un ko es pati gribētu darīt," atzīst viņa.

Lielākais svars, kāds Loretai jebkad bijis, ir 115 kg.

"Kad sāku tievēt, atteicos no pilnīgi visiem piena produktiem, kā alternatīvu izvēloties augu pienu. Atteicos no baltajiem miltiem, neēdu un nedzēru neko, kur pievienots cukurs, nelietoju eļļas un taukvielas. Cukura vietā izmantoju stēviju, bet eļļu aizstāju ar ūdeni – visu vārīju vai tvaicēju. Mans pamatēdiens bija dārzeņi – svaigi vai sautēti – un gaļa. Sākumā mana vienīgā fiziskā aktivitāte bija staigāšana – sākumā seši, tad 9–10 kilometri dienā, vēlāk, kad svars jau bija krities, 10–12 kilometri. Siltākā laikā arī braucu ar riteni," veiksmes formulu atklāj Loreta.

Viņa uzsver, ka nav vienas konkrētas formulas, kas derētu visām un aicina katram iepazīt savu ķermeni un saprast, kas ir cēlonis liekajam svaram.

Vairāk par Loretas ceļu uz savu labāko formu, lasi žurnāla "Ieva" 11. maija numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu