Laura Pauzīni skaidro, kāpēc pēkšņi pazuda no Eirovīzijas fināla skatuves

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Eirovīzijas dziesmu konkursa fināla tiešraides vērīgākie skatītāji pamanīja, ka uz ilgāku laiku no skatuves pazuda viena no vakara vadītājām - itāļu dziedātāja Laura Pauzīni. Nu viņa skaidro, kas patiesībā notika konkursa laikā. 

Pauzīni, kura kopā ar britu dziedātāju Miku un ilggadējo TV raidījumu vadītāju Alesandro Ketelanu kopā vadīja šā gada Eirovīzijas dziesmu konkursu Turīnā, Itālijā, neilgi pirms katras valsts piešķirto punktu paziņošanas pazuda no skatuves. 

Nu dziedātāja vietnē "Instagram" paskaidro, ka tas noticis veselības problēmu dēļ. "Kas par vakaru, mīļie! Cik daudz mīlestības jūs esat man parādījuši no visas pasaules! Paldies! Es gribēju jūs nomierināt un pateikt, ka man viss ir kārtībā.

Fināla tiešraides laikā man pazeminājās asinsspiediens, un pēc ārstu ieteikuma man vajadzēja atpūsties 20 minūtes.

Es viņiem esmu ļoti pateicīga par palīdzību. Pēdējie 6 mēneši bijuši darba un stresa pilni, bet esmu priecīga, ka vakaru noslēdzu kopā ar saviem mīļajiem ceļabiedriem Alesandro un Miku un varēju kopā ar viņiem paziņot  Eirovīzijas uzvarētājus, brīnišķīgo Ukrainu," vēsta 48 gadus vecā Pauzīni.

Jau ziņots, ka Eirovīzijas dziesmu konkursā uzvarēja Ukrainas pārstāvji, grupa "Kalush Orchestra" ar dziesmu "Stefania".

Latvijas pārstāvji, grupa "Citi zēni" ar dziesmu "Eat Your Salad" nekvalificējās Eirovīzijas finālam. Šī bija piektā reize pēc kārtas, kad Latvijai neizdodas pārvarēt pusfināla barjeru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu