Džonijs Deps tiesāšanās laikā ne reizi nav ieskatījies acīs Amberai Hērdai. Kāpēc tā?

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Džonijs Deps
Džonijs Deps Foto: AFP/SCANPIX

Šobrīd visa pasaule pievērsusi uzmanību Holivudas aktiera Džonija Depa (58) tiesas prāvai pret bijušo sievu, aktrisi Amberu Hērdu (36). Vērīgākie pamanījuši, ka Deps tiesas zālē ne reizi nav paskatījies uz Hērdu. 

Sākot no 2022. gada 12. aprīļa, ir plānota sešu nedēļu ilga tiesas prāva, kurā filmu "Karību jūras pirāti", "Edvards Šķērrocis" un "Čārlijs un Šokolādes fabrika" zvaigzne, aktieris Džonijs Deps, apsūdz savu bijušo sievu, filmu "Akvamens" un "Trakais brauciens" aktrisi Amberu Hērdu, apmelošanā un neslavas celšanā.

Pāra attiecības un laulība nebija ilga, taču tieši pēc šķiršanās tā iemantoja vislielāko preses uzmanību, pateicoties Hērdas izplatītajiem paziņojumiem, ka viņa cietusi no fiziskas un seksuālas vardarbības. Depa mērķis ir ne tikai pierādīt, ka tā nav taisnība un viņš bijušajai sievai neesot ne pirksta piedūris, bet arī atklāt, ka tieši Hērda kopdzīves laikā esot izpildījusies kā visīstākā varmāka gan emocionāli, gan fiziski.

16. maija tiesas sēdes laikā tika atklāts iemesls, kāpēc Džonijs Deps ne reizi nav pacēlis acis, lai paskatītos uz bijušo sievu. Džonija Depa advokāte tiesas sēdes laikā uzdeva Hērdai vairākus jautājumus, kas bija saistīti ar to, kāpēc Deps izvairās no viņas skatiena.

"Jūs zināt, kāpēc viņš neskatās uz jums. Viņš pateica jums, ka jūs vairs nekad neredzēsiet viņa acis," sacīja Depa advokāte Kamila Vaskeza.

Šo apgalvojumu apstiprināja 2016. gadā tapis audioieraksts, kurā ir dzirdama saruna starp Depu un Hērdu pēc tam, kad viņa bija publiski apsūdzējusi viņu vardarbībā.

"Es tev esmu nekas, un es vienmēr būšu tev nekas. Tu vairs nekad neredzēsi manas acis," ierakstā dzirdama Depa balss. 

Depa advokāte tiesas sēdes laikā uzdeva Hērdai jautājumu par to, vai Deps līdz šim ir turējis savu solījumu, uz ko Hērda atbildēja: "Cik es zinu, viņš nespēj paskatīties uz mani."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu