"Pienvedēja piedzīvojumi" dārdēs Jelgavā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Pienvedēja piedzīvojumi"
"Pienvedēja piedzīvojumi" Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 28. maijā, latviešu roka trio "Pienvedēja piedzīvojumi" pulcēs klausītājus un atbalstītājus koncertā Jelgavā, klubā "Melno cepurīšu balerija" – vietā, kur valda neformāla un brīva gaisotne.

Grupa turpina koncertu sēriju pa Latvijas klubiem, festivāliem un koncertvietām, atzīmējot savu atgriešanos pie aktīvas koncertdarbības. Pēc gandrīz divu gadu pauzes trio ar prieku un degsmi ir sagatavojis savas labākās dziesmas šim koncertam.

"Jelgavā esam uzstājušies jau kopš deviņdesmitajiem gadiem. Pilsētā ar tik spēcīgām rokmūzikas tradīcijām klausītāji vienmēr ir bijuši prasīgi pret mūziķiem un viņu izpildīto mūziku. Šis būs mūsu otrais koncerts "Melno cepurīšu belerijā" un esam ļoti priecīgi atgriezties un satikt mūs fanus bez maskām," saka grupas solists un basģitārists Māris Žigats.

Šī gada pavasarī grupai apritēja 28 gadi, tādēļ apvienība sarūpējusi arī dažus muzikālus pārsteigumus šim koncertam. Gandrīz divu stundu garajā koncertā klausītāji varēs baudīt gan dziesmas no "Zelta mikrofonu" ieguvušā albuma "Nelaiks", gan arī labākās dziesmas no kopskaitā sešiem izdotajiem grupas albumiem.

Koncerta sākums plkst. 21.00, ieeja no plkst. 20.00. Biļetes nopērkamas šeit.

Atgādinām, ka 2020. gada nogalē izdota Jāņa Žildes grāmata par grupu "Trīs no Sabiles. Pienvedēja piedzīvojumi".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu