"Punkts uz I" izdod singlu "Jāvinnē"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Punkts uz I"
"Punkts uz I" Foto: publicitātes

Reperis "Punkts uz I" (Ingus Šusts) izdod maxi singlu "Jāvinnē", kurā iekļautas trīs dziesmas - "Rollerkosteris", "Problēmas" un tituldziesma "Jāvinnē", kurai tapis arī Toma Ringa filmēts videoklips.

Dziesmā "Jāvinnē" piedalās arī dziedātāja Esmeralda (Laura Esmeralda Melbārde), pagājušā gada šova “X-faktors” dalībniece, savukārt saksofonu iespēlējis mūzikas producents Beatowski, kurš ir arī papildziesmas "Problēmas" mūzikas autors.

"Darbojoties ar galveno dziesmu "Jāvinnē", paralēli tapa arī divas pārējās dziesmas, kuras, manuprāt, iedod papildu informatīvo dziļumu un sajūtas šim singlam. Sapratu, kas šīs trīs dziesmas ir viens kopējs stāsts no dažādiem aspektiem, ikdienas brīžiem un emocijām, tāpēc kādu laika posmu bija grūti izlemt veidu, kā izlaist šo visu, līdz nonācu pie šī formāta," stāsta reperis.

Noskaties dziesmas video!

"Punkts uz I" ir reperis un mūzikas ierakstu producents, kurš darbojas kopš 2007. gada, kad izdeva savu pirmo dziesmu. Kopš 2009. gada ir apvienības "Kreisais krasts" biedrs. Savulaik apvienības "Satin pasauli" dalībnieks. Ar ierakstiem studijā sāka darboties 2008. gadā, kad tapa pirmā "Satin pasauli" studija. Savukārt "Kreisā krasta studijā" Ingus strādā kopš tās dibināšanas 2019. gada beigās. 2021. gadā izveidots jauns mūzikas projekts "MUUD", kurā "Punkts uz I" ir viens no dibinātājiem. Līdz šim izdoti četri solo albumi: "Modinātājs" (2013.), "Nekas nav par brīvu" (2014.), "5" (2019.) un "Svars" (2021.). Albumi "Modinātājs" un "Nekas nav par brīvu" bijuši nominēti Mūzikas ierakstu gada balvā "Zelta mikrofons" attiecīgajos gados.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu