Kaizers kopā ar "Riga Rooftops" publicē videoklipu jaunam singlam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Kaizers
Kaizers Foto: Ekrānuzņēmums

Hiphopa apvienības "Kreisais krasts" reperis un bītmeikers Kaizers kopā ar urbānā alpīnisma apvienību "Riga Rooftops" publicē videoklipu dziesmai "Lido", kas ir vēstnesis ilgi gaidītajam Kaizera solo albumam "Uz līnijas".

Dziesmas vārdu un mūzikas autors ir pats Kaizers, viņš arī veicis dziesmas ierakstu un pēcapstrādi. Videoklipā redzami iespaidīgi kadri no Riga Rooftops arhīviem. Fragmentus ar dziesmas izpildījumu piefilmētējis Aksels Bergs (AkselsShotIt). Kadros redzami grafiti, ko radījis viens no "Kreisā krasta" pamatlicējiem, reperis un mākslinieks Valcha jeb Mazais Z (grafiti aprindās zināms kā PRNC).

"It kā jau varēja taisīt klipu ar pudelēm, līnijām un džointiem, bet šoreiz gribējās kā savādāk atainot to augstuma sajūtu. Riga Rooftops džeku materiāls šajā video ievilka labas paralēles ar dziesmu. Dienas beigās – katrs lido, kā grib, bet, ja tu esi lielu augstumu cienītājs, tad jāmāk arī pareizi piezemēties," videoklipa vēstījumu skaidro Kaizers.

Noskaties video!

18. jūnijā "Angārā", Tallinas ielas kvartālā, Rīgā gaidāms Kaizera albuma prezentācijas pasākums, kurā līdzās albuma autoram uz skatuves pievienosies arī Kaizera repa biedri, ar kuriem bijušas sadarbības cauri gadiem, tostarp dalībnieki no hiphopa apvienībām "Kreisais krasts" un "Prospekti", kā arī īpašie viesi.

Kaizers Latvijas hiphopā darbojas jau vairāk nekā 15 gadus. Ir atzīts bītmeikers un lielu pieredzi mūzikas producēšanā un studijas ierakstu apstrādē. Kā reperis piedalījies projektos "Savs ir savs" un "Satin pasauli". Šobrīd ir Latvijas lielākās hiphopa apvienības “Kreisais krasts” biedrs. Savas repa karjeras laikā sadarbojies ar tādiem vārdiem kā Ozols, ansis, Arturs Skutelis, Edavārdi, Sudrabu Sirds, Reiks, Melikols, Pionieris, Punkts uz I, Deniss, Rays, Ivans Baigais, E.V., JeeKaa, Eiksho u.c.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu