Apprecējies "Prāta vētras" mūziķis Māris Mihelsons

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Sestdien, 28. maijā, otro reizi apprecējās grupas "Prāta vētra" taustiņinstrumentālists Māris Mihelsons. Viņa izredzētā - HR koordinatore Laura Arāja. 

Kā vēsta žurnāls "Kas Jauns?", kāzu ceremonija notikusi Cīrulīšu dabas takā, taču kāzu ballīte kuplā tuvinieku un draugu pulkā - K. K. fon Stricka villā. Ziņots, ka pāra kāzu liecinieki bija "Prāta vētras" kolēģi.

Ceremonijā piedalījās arī Mihelsona bērni Maija un Andrejs no iepriekšējās laulības ar modes blogeri Santu Pīlēnu (agrāk Bindemani-Mihelsoni).

Kā zināms, Māri un Lauru vieno romantiskas attiecības aptuveni septiņus gadus. Pēc kāzām Laura pieņēmusi vīra uzvārdu un sauksies Laura Mihelsone.

Mihelsons, kurš izvairīgi runā par savu privāto dzīvi, intervijā žurnāla "Santa" aprīļa numurā pastāstīja, ko novērtē savā mīļotajā sievietē. "Tādu lielu centību. Nečīkstēšanu, darīšanu, dzīves sparu. Ja Laura ko nolemj, tad dara. Un mīļumu. Vēl ļoti svarīgi – attiecības ar maniem bērniem. Pārvarētās grūtības un rūpes par visiem mums," sacīja Mihelsons, apstiprinot, ka jūtas laimīgs savā mīlestībā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu