Foto ⟩ Spītējot lietusgāzēm, "Imagine Dragons" koncerts Mežaparkā pulcē tūkstošiem fanu

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Rīgā uzstājas grupa "Imagine Dragons"
Rīgā uzstājas grupa "Imagine Dragons" Foto: Jānis Škapars/TVNET

Mežaparka Lielajā estrādē šodien, 1. jūnijā, pasaules koncertturnejas "Mercury World Tour" laikā uzstājās ASV grupa "Imagine Dragons", informēja "Positivus Press".

"Positivus Press" uzsvēra, ka grupa "Imagine Dragons" ir sevi pierādījusi kā viena no spēcīgākajām koncertgrupām. Apvienības koncerti ir kā muzikāls piedzīvojums, kur rokmūzika sastopas ar hiphopu, folkmūzikas un elektronikas elementiem.

Grupa ir saņēmusi 53 prestižus mūzikas apbalvojumus un 160 nominācijas piecu izdoto albumu ietvaros. "Imagine Dragons" ir ieguvuši arī trīs "American Music Awards" balvas, deviņas "Billboard Music Awards" balvas, "Grammy Award" apbalvojumu par labāko rokmūzikas izpildījumu, "MTV Video Music Award" balvu un "World Music Award" balvu kā labākā rokmūzikas grupa.

2014.gadā grupa tika nominēta četrpadsmit "Billboard Music Awards" balvām, tostarp uzvarot kategorijā kā "Gada labākā grupa", un 2018.gadā vienpadsmit "Billboard Music Awards" balvām, saņemot apbalvojumu par "Gada labāko albumu".

Pirms un pēc "Imagine Dragons" koncerta Mežaparkā norīkos 11.tramvaja papildreisus

Pirms un pēc grupas "Imagine Dragons" koncerta Mežaparka Lielajā estrādē, tiks norīkoti 11. tramvaja papildreisi, informēja SIA "Rīgas satiksme" Sabiedrisko attiecību daļas vadītājas pienākumu izpildītāja Inese Rozīte.

Tas nepieciešams, lai nodrošinātu Mežaparka Lielajā estrādē notiekošā koncerta apmeklētāju nokļūšanu uz un no pasākuma vietas.

Papildu reisi 11.tramvaja maršrutā trešdien tiks organizēti atbilstoši pasažieru plūsmai, no aptuveni plkst.16.

Arī pēc koncerta noslēguma kustībai šajā maršrutā būs norīkoti papildu tramvaji, atbilstoši aktuālajam pasažieru daudzumam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu