Princis Luiss jau atkal sajūsmina pasauli ar savām uzjautrinošajām grimasēm

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pagājušajā nedēļā Londonā ar vērienu tika svinēta karalienes Elizabetes II platīna jubileja jeb 70 gadu ilgā atrašanās Apvienotās Karalistes tronī. Jau pirmajā dienā uzmanības centrā nonāca Kembridžas hercogu jaunākā atvase, princis Luiss, un tā tas turpinājās arī visās svinību dienās. 

5. jūnijā, svinību pēdējā dienā, karaliskā ģimene vēroja militāro parādi, kur ļaudis atkal nespēja novērsties no Kembridžas hercogu pāra prinča Viljama un viņa sievas Katrīnas trešā bērna, prinča Luisa amizantajām grimasēm.

Četrgadīgais princis neizskatījās pārāk ieinteresēts parādē. Tieši pretēji, viņš dīdījās savā sēdvietā, grozījās un sarunājās ar aizmugurē sēdošo māsīcu Miu Tindalu. 

Atgādinām, ka 6. februārī apritēja 70 gadu, kopš Elizabete II, kas 21. aprīlī nosvinēja 96. dzimšanas dienu, kļuva par Lielbritānijas karalieni.

18.gadsimtā ieviestā karaliskā tradīcija paredz, ka britu monarha oficiālā dzimšanas diena neatkarīgi no īstā datuma tiek atzīmēta jūnijā. Šogad karalienes oficiālās dzimšanas dienas svinības norisinājās kopā ar platīna jubileju.

Svētki ilga četras dienas un tika svinēti visā valstī, miljoniem cilvēku piedaloties dažādos pasākumos un izklaidēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu