Britnijas Spīrsas mamma un māsa reaģē uz kāzām, kurās nebija gaidītas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Shutterstock, AFP/SCANPIX / TVNET kolāža

Amerikāņu popmūzikas princeses Britnijas Spīrsas ģimenes sievietes mamma un māsa reaģējušas uz dziedātājas kāzām, lai gan pašas ielūgumu tā arī nesaņēma. 

Spīrsas māte Linna pie viena no Spīrsas publiskotajiem kāzu foto vietnē "Instagram" rakstīja: "Tu izskaties starojoša un tik laimīga!" Tavas kāzas patiešām ir sapņu kāzas! Un svinēt tās savās mājās ir vēl sentimentālāk un īpašāk! Es esmu ļoti priecīga par tevi! Mīlu!"

Savukārt Spīrsas jaunākā māsa Džeimija Linna vietnē "Twitter" savu atbalstu pauda, atzīmēja ar "patīk" kādu tvītu, kas vēstīja par dziedātājas kāzām.

Kā zināms, kāzās nepiedalījās neviens no Spīrsas ģimenes locekļiem. Arī viņas dēli no laulības ar horeogrāfu Kevinu Federlainu nebija viesu vidū. 

Jau vēstīts, ka Spīrsas un viņas mīļotā vīrieša, aktiera Sema Asgarija kāzu ceremonija risinājās 9. jūnijā Spīrsas mājas pagalmā Tauzandoksā, Kalifornijā.

Pāra īpašā diena gan sākās ar skandālu, jo Spīrsas pirmais vīrs Džeisons Aleksandrs vēlējās izjaukt kāzas. Vīrietis gan operatīvi ticis aizturēts.

Atgādinām, ka Spīrsa un Asgarijs saderinājās 2021. gada septembrī pēc aptuveni piecu gadu attiecībām. Šā gada aprīlī pāris paziņoja, ka gatavojas kļūt par vecākiem, taču Spīrsa piedzīvoja spontāno abortu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu