VIDEO ⟩ Projekts "Mesa" nāk klajā ar jaunu dziesmu "Ko vairāk man vajag"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens/LETA

21. jūnijā pie klausītājiem nonāk apvienības "Mesa" jaunākais skaņdarbs "Ko vairāk man vajag", kurā mūziķi izmēģina jaunu, sev neierastu skanējumu.

""Mesa" projekta ietvaros, mēs nemitīgi meklējam jaunu skanējumu, interesantu priekš mums pašiem virzienu. Nopietni pieejam arī dziesmu tēmu izvēlei, kuras ir gan par to kā jūtamies paši, gan to, ko ieraugam vai sadzirdam no apkārtējiem līdzcilvēkiem," stāsta Gatis Irbe.

"Vēlējāmies radīt kaut ko žanriski negaidītu, tai pat laikā vienkāršu un pozitīvi pacilājošu. Rezultātā sanāca tomēr ieguldīt samērā daudz laika un darba, lai dziesma tik tiešām sanāktu vienkārša. Esam apmierināti ar rezultātu un ceram, ka arī klausītājiem tas būs patīkams pārsteigums."

Līdz ar dziesmas nokļūšanu straumēšanas servisos un radiostacijās, tiek publiskots arīdzan dziesmas videoklips, kura ideja pieder pašam Mesa izveidotājām un līderim Gatim Irbem un režisoram Gatim Unguram, kameras veikums – Mārcis Ābele. Klipa tapšanā svarīga nozīme ir tieši Mesa draugiem un klausītājiem, kuri atsaucās uz aicinājumu tajā piedalīties.

Projekts "Mesa" tika dibināts 2015. gada izskaņā un viens no Latvijas straumētākajiem mūzikas projektiem Latvijā. Tā galvenais izveidotājs ir Gatis Irbe, zināms ar skatuves vārdu GACHO. Līdz šim brīdim ir izdoti trīs studijas ieraksta albumi – "Mesa" (2016), "II" (2017) un "M3SA" (2020). Visi albumi ir saņēmuši zelta un platīna ieraksta statusus. Savā daiļradē projekts pievēršas tēmām, kuras ir īstas, dzīvas un ilgtermiņā svarīgas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu