Efektīgā Elīna Gluzunova atvadījusies no kuplajām lūpām (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Elīna Gluzunova
Elīna Gluzunova Foto: Jānis Škapars/TVNET

Šova "X Faktors" trešās sezonas uzvarētāja, influencere un manikīra speciāliste Elīna Gluzunova šovā "Iečeko slavenību" atklāj, ka nesen atvadījusies no mākslīgajām lūpām.

Gluzunova, kura neslēpj, ka veikusi vairākas skaistuma uzlabošanas procedūras, raidījumā stāsta, ka mēnesī savā izskatā iegulda aptuveni 300 eiro. Tam papildus ir arī injekcijas, kas īpaši piesaistīja raidījuma vadītāja, aktiera Andra Buļa uzmanību.

Elīna atklāj, ka nesen veikusi lūpu "izņemšanas" procedūru, kas esot bijis sāpīgs process. "Tas īsti nebija "čiks" un izņem. Tas bija sāpīgāk nekā tad, kad viņas "uzbūvē"," atklāj Gluzunova.

Viņa stāsta, ka todien strādājusi, un dienas beigās, novelkot masku, viņu sagaidījis pārsteigums. ""Kur ir manas lūpas?" Es no vīnogas trīs stundu laikā kļuvu par rozīni! No kuplām lūpām vienkārši sačākstējusi tantīte..." atminas Gluzunova.

Gluzunova gan savos sociālajos tīklos atklāj, ka divas nedēļas pēc lūpu izņemšanas ar pavisam citu tehniku izveidojusi savu perfekto lūpu izskatu.

Par mākslīgo skaistumu un to, ko savā izskatā uzlabojusi, Elīna Gluzunova izsakās arī TVNET Grupas tiešsaistes žurnālam "Klik". Lasi interviju šeit!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu