Galkins sirsnīgi paliela Pugačovu un atklāj, ka dodas apciemot Vaikuli

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Krievu komiķis Maksims Galkins, kurš šobrīd kopā ar ģimeni apmeties Jūrmalā, "Instagram" īsajos stāstiņos publicējis video ar sievu Allu Pugačovu, pavēstot, ka dodas ciemos pie dziedātājas Laimas Vaikules.

"Lūk, mēs dosimies ciemos pie Laimas," video stāsta Galkins. Viņš arī izmanto iespēju, lai publiski palielītu savu sievu, saucot Pugačovu par skaistulīti. Vienlaikus viņš atgādināja par gaidāmajiem koncertiem Igaunijā. "Nodrošina ģimeni. Labi darīts," slavēja sieva Alla.

Krievijas estrādes primadonna Pugačova un komiķis Galkins ik gadu Jūrmalā pavada vasaras kopā ar saviem dvīņiem Gariju un Jeļizavetu.

Foto: instagram/maxgalkinru

Ar dziedātāju Laimu Vaikuli Krievijas estrādes zvaigžņu pāris ir ciešās draudzības saitēs jau sen. Kopš Vaikules atgriešanās no ASV viņa sarunā ar izdevumu "Kas Jauns" īpaši pieteica draugus Pugačovu un Galkinu, izsakot prieku, ka atkal viņus satiks. 

"Ļoti priecājos, ka esmu atgriezusies mājās, mani gaida burvīga vasara Latvijā un mani mājinieki un neredzētie draugi Alla Pugačova un Maksims Galkins," tā Vaikule.

Iepriekš Galkins savā "Instagram" profilā dalījās ar kadriem, kuros bija redzamas pastaigas pa Jūrmalas pludmali, vērojot saulrietu, un parādīja, kā atpūšas kopā ar dēlu. 

Galkins sociālajos tīklos apliecināja, ka kopā ar sievu un bērniem atrodas Latvijā. Augustā viņš uzstāsies Latvijā: 4. un 7. augustā komiķis uzstāsies Jūrmalā, 5. augustā - Liepājā, 12. augustā - Rojā, bet 13. augustā - Rēzeknē.

Galkins savā sociālo tīklu lapā regulāri publicē pretkara izteikumus. Mākslinieks arī pastāstīja, ka nauda no viņa koncertu biļešu pārdošanas tiks ziedota Ukrainas kara upuriem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu