Elīnas Gluzunovas dzīvesbiedrs sācis laulības šķiršanas procesu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Šova "X Faktors" uzvarētājas, influenceres Elīnas Gluzunovas bērnu tēvs un dzīvesbiedrs Artjoms Gluzunovs pavisam drīz būs juridiski brīvs vīrietis. Šobrīd noris laulības šķiršanas process ar Gluzunova juridisko sievu - taizemieti.

Kā zināms, šā gada sākumā ar skandālu izjuka Gluzunovu attiecības. Atklājās, ka visu šo gadu laikā, kopš Elīna un Artjoms ir kopā, vīrietis patiesībā ir precējies ar citu sievieti. 

Ar sievu-taizemieti Artjoms saskatījies, apmeklējot masāžu pirms 10 gadiem, iemīlējies un pēcāk ar sievieti mijis arī gredzenus. Kopdzīvei gan nav bijis lemts ilgs mūžs, aptuveni pusgads, un sieva bijusi spiesta Latviju pamest. Kopš tā laika abi laulātie vairs nav tikušies. Artjoms pieļāva, ka tās varētu būt bijušas aprēķina laulības un sievieti nav vadījusi mīlestība, taču viņš gan esot bijis iemīlējies.

Nu izdevums "Privātā Dzīve" noskaidrojis, ka Artjoms sācis ceļu uz juridiski brīva vīrieša statusu. 

"Šobrīd aktīvi norit laulības šķiršanas process. Pie tā strādā juristi. Domāju, ka tuvākajā laikā man rokās jau būs šķiršanās papīri.

Sieviete, ar kuru esmu salaulājies, neatrodas Latvijā, tāpēc izšķirties ir sarežģīti," skaidro Artjoms. Paziņojums par šķiršanās procesu viņai ir nosūtīts, tomēr, vai sieviete to izlasījusi, nav zināms.

Atgādinām, ka pavisam nesen šovā "Iečeko slavenību" Artjoms izteicās par kāzu plāniem ar Elīnu. "Gada laikā kaut ko jādomā būs. (..) Jāizveido normāla atmosfēra beidzot. Vienā brīdī es varu pateikt: davai, maucam!""

Pēc pāris mēnešu atšķirtības, pēc Elīnas stāstītā, Artjoms esot uzaicinājis viņu uz vakariņām. "Mēs parunājām pie vīna glāzes. Pēc tam atnācām uz dzīvokli un izdzērām jau pudeli. Mēs vienkārši nonācām pie secinājuma, ka mums ir jāmēģina vēlreiz," par salīgšanu stāstīja Elīna.

Lai arī abi nav oficiāli precējušies, Elīna pieņēmusi Artjoma uzvārdu un abi ir vecāki trim bērniem.

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 26. jūlija numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu