Ezīšfests izziņo pirmos māksliniekus

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

27. augustā Tallinas ielas kvartālā jau 10. gadu pēc kārtas vasarai kroni uzliks pilsētvides festivāls “Ezīšfests”, kurā, kā ierasts, apmeklētājus sagaidīs ne vien dažādu stilu mūzikas apvienības un dīdžeji, bet arī mākslas aktivitātes, lieliska atpūta, meistardarbnīcas, izklaide un radoša gaisotne.

Ņemot vērā aizvadītā gada lielo apmeklētāju pieprasījumu, šogad festivāls norisināsies paplašinātā teritorijā, sešu mūzikas skatuvju ieskauts.

Tajā kā pirmie izziņotie mākslinieki tiks pārstāvēti ne tikai šobrīd tik aktuālā hip-hop scēna ar vecās gvardes tēliem, kā piemēram, Kurts, bet arī ar jaunajiem talantiem “Mauzoleju mūziku”, Idus Abra, Zeļģis, Ūga, Wiesulis u.c., īpašu vietu atvēlot tādām Latvijas rokmūzikas leģendām kā "Menuets" un "Pienvedēja piedzīvojumi", panka tēviem "PND", estrādes mūzikas leģendai Žoržam Siksnam, laimīgajai grupai Latvijā "Laime pilnīga", garāžroka kvartetam "Nova Koma", pank-šlāger-roka-trio "Jūdas graši", DJu plejādei - Chris Vader, Cukurpaps, Miami un daudziem citiem.

Kā ierasts, īsi pirms festivāla tiks izziņoti vēl citi mūziķi un dīdžeji, ikgadējais “slepenais mākslinieks” un citas aktivitātes un norises. 

Foto: Ieskats festivālā "Ezīšfests"

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu