Gads ar augšupejošu līkni: "Citi zēni" par slavu un to, kāpēc neveiksme Eirovīzijā patiesībā izrādījās liela veiksme

Krista Garanča
, TVNET SEJAS | KLIK Izklaide redaktore
CopyDraugiem X Whatsapp
"Citi zēni"
"Citi zēni" Foto: Jānis Škapars/TVNET

Ja ir kāda pašmāju mūzikas grupa, kurai šis gads ir ar augšupejošu līkni, tā pavisam noteikti ir sešu atraktīvo puišu apvienība "Citi zēni". 

TVNET satika grupu "Citi zēni" "Zelta mikrofona" laureātu koncertā, kas norisinājās 26. jūlijā Dzintaru koncertzālē.

Apvienība šogad saņēma savu pirmo "Zelta mikrofonu" un, lai arī kategorijā "Tautas balsojums", puiši ar to lepojas. "Tautas balsojuma balva ir vissvarīgākā! Māksla veidojas tajā brīdī, kad ir kāds, kurš to rada, un kāds, kurš to grib dzirdēt. Un mūsu gadījumā daudzi grib dzirdēt!" Taču nākotnē "Citi zēni" vēlas saņemt arī mūzikas kritiķu novērtējumu. "Mums ir kur tiekties! Mums vēl ir jādabū "Zelta mikrofons" kādā kategorijā, kur vērtē žūrija," tā grupas solists Jānis Pētersons.

Atskatoties uz šo gadu, kas puišiem, kā paši smej, ir ar augšupejošu līkni, gluži tāpat kā inflācija, lielākais notikums tomēr ir dalība Eirovīzijas dziesmu konkursā. Lai arī puiši ar dziesmu "Eat your salad" nekvalificējās lielajam finālam, tieši tas, iespējams, grupas dalībniekus vēl vairāk satuvinājis. "Mēs esam seši džeki. Mājās mēs viens uz otru lamājamies, mēs cīnāmies tā, lai mēs katrs būtu labāks. [Eirovīzijā] mēs bijām ieguldījuši milzīgu darbu, arī ja mums nesanāca, mēs redzējām bēdīgos brīžus pirmo reizi kopā, un mēs mūsu savstarpējās attiecības arvien vairāk novērtējam," secina grupas basģitārists Roberts Memmēns.

Par "Citu zēnu" muzikālajiem plāniem, #reperuvasaru, konkurenci ar citiem mūziķiem un to, vai izdevās uzstādīt Ginesa pasaules rekordu, uzzini video!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu