Foto ⟩ Saule, karstums un laimīgi cilvēki! Sācies festivāls "Laba daba"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Festivāls "Laba daba 2022" : pirmā diena
Festivāls "Laba daba 2022" : pirmā diena Foto: Jānis Škapars/TVNET

Piektdien, 5. augustā, Līgatnes pagastā, Latvijas Universitātes atpūtas kompleksā "Ratnieki" sācies jau divpadsmitais mūzikas un mākslas festivāls "Laba daba". Apskati foto no festivāla pirmās dienas!


Festivāls "Laba daba" pēc divu gadu pārtraukuma atgriežas ar daudzveidīgu programmu. Uz piecām skatuvēm uzstāsies vairāk nekā piecdesmit mūzikas apvienību un dīdžeju, kā arī būs skatāmas vismaz desmit teātra izrādes, performances un dzejas lasījumi, kino programma, radošās darbnīcas, sporta spēles, šaušana ar loku, amatniecības tirgus, bērnudārzs, mazuļu terase un citas norises.

Festivālā uzstāsies bungu un dūdu grupa "Auļi", Jura Kaukuļa modernā folka apvienība "Jauno Jāņu orķestris", rokgrupas "Pienvedēja piedzīvojumi", "Inokentijs Mārpls", "Zig Zag" un "Baložu pilni pagalmi", Kārlis Kazāks ar koncertu "Apspēlēts", eksperimentāli elektroniskas mūzikas autore Evija Vēbere, turbofolka apvienība "Oranžās brīvdienas", postmetāla apvienība "Tesa", jauno mūziķu konkursa "Hadrons" uzvarētāji, grupa "Effekts" un dziesminiece Keitija Bārbale, kā arī duets "Čipsis un Dullais".

Lielajā šķūnī, kur ir "Suņa skatuve", būs vērojama teātra, dejas izrāžu un performanču programma, kas naktīs pārtaps par elektroniskās deju mūzikas skatuvi - dīdžeju parādi.

Savukārt filmu programmas skatuves telpā "Kino zālīte" sadarbībā ar Rīgas starptautisko īsfilmu festivālu "2Annas" būs skatāms atlasīts tematisko īsfilmu maratons. Centrālajā laukumā atradīsies "Radio Naba" skatuve un tiešraides studija ar mūziku, sarunām un intervijām 36 stundu garumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu