Foto ⟩ Koši noslēdzies festivāls "Laba daba"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Festivāls "Laba daba 2022" : otrā diena
Festivāls "Laba daba 2022" : otrā diena Foto: Jānis Škapars/TVNET

No 5. līdz 7. augustam Līgatnes pagastā, Latvijas Universitātes atpūtas kompleksā "Ratnieki" norisinājās mūzikas un mākslas festivāls "Laba daba". Apskati foto no festivāla otrās dienas!


Jau ziņots, ka šogad festivālā uzstājās bungu un dūdu grupa "Auļi", Jura Kaukuļa modernā folka apvienība "Jauno Jāņu orķestris", rokgrupas "Pienvedēja piedzīvojumi", "Inokentijs Mārpls", "Zig Zag" un "Baložu pilni pagalmi", Kārlis Kazāks ar koncertu "Apspēlēts", eksperimentāli elektroniskas mūzikas autore Evija Vēbere, turbofolka apvienība "Oranžās brīvdienas", postmetāla apvienība "Tesa", jauno mūziķu konkursa "Hadrons" uzvarētāji, grupa "Effekts" un dziesminiece Keitija Bārbale, kā arī duets "Čipsis un Dullais".

Lielajā šķūnī, kur ir "Suņa skatuve", bija vērojama teātra, dejas izrāžu un performanču programma, kas naktīs pārtapa par elektroniskās deju mūzikas skatuvi - dīdžeju parādi. Savukārt filmu programmas skatuves telpā "Kino zālīte" sadarbībā ar Rīgas starptautisko īsfilmu festivālu "2Annas" bija skatāms atlasīts tematisko īsfilmu maratons. Centrālajā laukumā atradās "Radio Naba" skatuve un tiešraides studija ar mūziku, sarunām un intervijām 36 stundu garumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu