Noklausies! Reperis rolands če izdod dziesmu “piedurties”

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Reperis rolands če
Reperis rolands če Foto: https://www.instagram.com/rolandsxce/

“Piedurties” ir mans kaislības un jautrības manifests. Dzīve ir neparedzama, liktenis izspēlē dažādus trikus, bet prikoli un piedūrieni ir tās lietas, kas mani glābušas pavisam neapskaužamās situācijās. Bez piedūriena dzīve ir pelēcīga un pat reizēm bezjēdzīga, tāpēc nav cita ceļa, kā tikai ar piedūrienu pa dzīvi,” par singlu stāsta rolands če.

“piedurties” autori ir rolands če un Kristaps Ērglis, to producējis rolands če.

Latvijas repa skatuves aprindās rolands če ir jau atzinību ieguvis mākslinieks, bet plašākai sabiedrībai rolanda če vārds kļuva zināms pēc singla “Tort” veiksmīgajiem panākumiem, kā arī dziesmas “Riņķa deja (Krievu rulete)”, kas bija arī mākslinieka pirmā sadarbība ar mūzikas izdevniecību Universal Music.

rolands če ir reperis, dziesmu autors un producents no Talsiem, kurš ar mūziku nodarbojas jau vairāk nekā desmit gadus, profesionālāk tai pievēršoties 2016. gadā.

Mūzikā darbojas gan kā solo mākslinieks, gan ņem dalību vairākos kopprojektos, no kuriem panākumiem bagātākais ir duets kopā ar kolēģi, reperi xantikvariāts – abu pēdējais kopalbums “Siera plate 2” ir guvis lielu atsaucību klausītāju vidū, kā arī tika nominēts Latvijas mūzikas balvai “Zelta mikrofons 2019”. 

2022. gada pavasarī rolands če izdeva albumu “visurgājējs”, kas kļuvis par vienu no klausītākajiem pašmāju mākslinieku albumiem šogad.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu