FOTO ⟩ Krāšņi izskanējis "Prāta Vētras" koncerts Daugavpilī

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

6. augustā varavīksnes pavadīts notika “Prāta Vētras” koncerts Daugavpils stadionā “Lokomotīve”. Šī bija jau otrā reize, kad grupa viesojas Daugavpilī koncerttūres ietvaros un pulcināja teju 10 000 koncerta apmeklētāju.

“Šķiet, ka mēs visi bijām tik ļoti sagatavojušies lietavām koncerta laikā, kādas piedzīvojām 2018. gadā, ka atvieglojums par to, ka lietus vietā saņemam varavīksni, bija jūtams gaisā.

Prieks, ka Daugavpils iedzīvotāji un pilsētas viesi bija brīvi un sirsnīgi jau kopš pirmās koncerta dziesmas.

Paldies visiem par gaismiņu ezeriņu, kurš stadionā izskatījās vēl iespaidīgāk nekā citur,” pateicas grupa “Prāta Vētra”.

Īpaši saviļņojošs mirklis koncertā bija, kad skatītāji lūdza atkārtot dziesmu “Mana dziesma” jeb “Моя пісня”, kas veltīta Ukrainas karā cietušajiem.

Jāatzīmē, ka uz koncertu Daugavpilī bija ieradušies aptuveni 200 ukraiņu.

Jau pēc nedēļas, 13. augustā grupa dodas uz Kurzemi, kur koncerttūres “Gads bez kalendāra” koncerts notiks Ventspilī, Reņķa dārzā.

Tā kā koncerts notiks Parkā Ventspils sirdī, koncerta organizatori aicina apmeklētājus izvēlēties dabai draudzīgākus pārvietošanās līdzekļus.

Sadarbībā ar apdrošināšanas sabiedrību “Balcia” pie koncerta teritorijas būs pieejama apsargāta novietne, kur atstāt velosipēdus, elektriskos skūterus vai citus dabai draudzīgus pārvietošanās līdzekļus.

Biļetes uz koncertu Ventspilī iespējams iegādāties biļešu tirdzniecības vietnē eKase.lv, TC Spice informācijas centrā un Ventspils koncertzāles “Latvija” kasē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu