Piesakies! Raidījums "Modes skrējiens" meklē dalībniekus un stilistus

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Izklaides un stila raidījums “Modes skrējiens” sāk gatavošanos jaunajai, trešajai sezonai, tādēļ tiek aicināti pieteikties visi, kas vēlas izzināt to, kas viņiem piestāv vislabāk. Tāpat tiek meklēti jaunie stilisti, kuri vēlas apliecināt savas prasmes profesionālu modes ekspertu acīs un cīnīties par naudas balvu 1000 eiro vērtībā.

Jaunajā sezonā, kā jau ierasts, tiks piemeklēts dalībniekiem atbilstošākais vizuālais tēls, kuru vērtēs modes eksperti Anita Altmane un Dāvids. Dalībai raidījumā tiek meklēti stilisti, kas ne tikai izveidos dalībnieka jauno tēlu atbilstoši raidījuma tematikai, bet arī sacentīsies par vietu pusfinālā un finālā, kur cīnīsies par uzvaru un naudas balvu.

Tāpat aicināts pieteikties ikviens, kuru interesē jaunākās modes tendences un kurš vēlas saņemt vērtīgus stilistu padomus. Dalībnieku vizuālo tēlu, ko būs izveidojuši jaunie stilisti, vērtēs pieredzējuši modes profesionāļi – modes māksliniece un stiliste Anita Altmane un modes mākslinieks Dāvids. Arī šajā sezonā skatītājiem būs iespēja ne tikai sekot līdzi jauno stilistu gaumei un modes izjūtai, bet arī novērtēt šova vadītāju Anitas un Dāvida piedāvātos tērpus.

Ja tu vēl meklē sava vizuālā tēla pārmaiņas un esi gatavs piedzīvojumam vai arī uzskati sevi par modes entuziastu, esi apguvis vizuālā tēla veidošanu un vēlies parādīt sevi plašākai auditorijai - piesakies dalībai raidījumā “Modes skrējiens”, aizpildot pieteikuma anketu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu