Sarunas par sievas veselību Kasparam Kambalam atgriež sāpīgas atmiņas par meitiņas zaudēšanu (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pēc tam, kad šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigznei Olgai Kambalai ārsts Turcijā atteica veikt plastisko operāciju veselības apsvērumu dēļ, viņa dalījās pārdomās par nāvi, kas savukārt atsaukušas atmiņā viņas vīra Kaspara Kambalas sāpīgo dzīves pieredzi par meitiņas zaudēšanu.

Kambalu pārim neviena tēma nav tabu, un vienā no jaunākajām šova sērijām abi diskutē par nāvi. "Ja es nomirtu, tas būtu otrais šovs," sacīja Olga. Viņas vīrs Kaspars Kambala gan dalījās sāpīgā notikumā: "Zini cik līķi ir grūti aizvest no vienas valsts uz otru? Es esmu vedis, tici man, tas nav viegli..."

"Stāsts ir diezgan skumjš, tas bija tad, kad Krasnojarskā nomira mana meitiņa. Man vajadzēja viņu pārvest uz Latviju. Toreiz bija kādi -40 grādi pēc Celsija. Pašam vajadzēja savākt no morga, pašam vajadzēja vest uz kravas lidostu. Zārks bija jāliek cauri metāla detektoram," sāpīgajās atmiņās dalās bijušais basketbolists.

Jau ziņots, ka Kambalu pāris devās uz Turciju, kur Olgai bija paredzēta plastiskā operācija. Tiesa, ārsts operāciju atteica, jo viņu neapmierināja Olgas analīžu rezultāti. Pēc sarunas ar ārstu Olga stāstīja: "Man ir viena niere. Analīžu rezultāti nav tik labi. Ārsts saka, ka šajā klīnikā nav iespējams veikt operāciju. Mums vajag slimnīcu, nevis klīniku. Ārsts ir ar mieru man taisīt operāciju, bet, tā kā šī klīnika ir maziņa, šeit nav vajadzīgā aprīkojuma, ja nu gadījumā ar mani kaut kas notiek."

Savu ironiju Olga neslēpa vēl klīnikā: "Protams, nepatīkami, bet labi, ka tā, - nevis es uz galda nomirtu, man paceltos asinsspiediens un tad mani glābtu, un tad būtu sērija "Slavenības. Bez filtra", kā es nomiru uz operāciju galda."

Pēc ārsta paziņojuma Olgas prātu nomoka jautājums par nāvi, tomēr viņa paziņo: "Man nav bail mirt, bet man ir bail par bērniem." Viņa šo pašu jautājumu uzdeva savam vīram, kurš atbildēja: "Pāris reizes, kad bijusi tā sajūta, ka tas notiks, tad tā jocīgāk ir, bet tehniski it kā nē, bet tu jau nekad nezini..."

Kaspara Kambalas dzīvē ir bijuši vairāki sāpīgi notikumi - ne tikai viņa stāstītais par piecus mēnešus vecās meitiņas aiziešanu no pēkšņās nāves sindroma, viņam nācās atvadīties arī no vēl nedzimušajiem dvīņiem un brāļa. Viņš aizgājējiem veltījis vairākus tetovējums uz sava ķermeņa. Uz Kambalas rokas ir meitiņas portrets: "Blakus viņai ir sakuras zieds, kas simbolizē ātru uzplaukšanu un pazušanu."

Olga ar Kasparu Kambalu romantiskas attiecības sāka 2020. gada rudenī. 2021. gadā viņi mija laulības gredzenus. Iepriekš Olga bija precējusies ar savu trīs meitu tēvu, taču Kambalas dēļ 16 gadus ilgo laulību šķīra.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu