Noskaties! Carnival Youth izdod satīrisku videoklipu dziesmai “Sunshine”

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Grupa “Carnival Youth” nāk klajā ar videoklipu vasaras sākumā izdotajai dziesmai “Sunshine”. Dziesmā kontrastē divas paralēlās pasaules, kas atainotas arī tās videoklipā, tā ir par augšām un lejām, kas nomaina viena otru.

Kā teicis dzejnieks Imants Ziedonis, “dzīve ir sinusoīda”. “Sunshine” ir pirmais grupas oriģināldziesmas ieraksts pēc veiksmīgi izdotās un neskaitāmos koncertos izpildītās latviešu kinomūzikas programmas “Naivais ku-kū”.

“Šobrīd nav viegls periods, kurā radīt mākslu, bet vienlīdzīgi arī ļoti svarīgs.

Tas, kas līdz šim šķitis pašsaprotams, nu kļuvis par utopiju,” atklāj grupas dalībnieks Roberts Vanags.

“Manāma tieksme pēc gaišuma, pēc mentālās telpas, kurai dots nosaukums “Sunshine”, kurā visi jūtas labi un ne no kā nav jābaidās."

Dziesmas video klipa režisors ir Reinis Spaile un tā stāsts ir par dzīves nomocītu kovboju, kurš dodas ceļojumā pa maģisku cauruli un nonāk utopiskā korporācijā, kas palīdz nomāktiem cilvēkiem.

“Es vēlējos, lai klips ir aizrautīgs un pārsteigumiem pilns ceļojums un lai tas papildina piedzīvojumu sajūtu, kas piemīt dziesmai,” stāsta Reinis.

Foto: Publicitātes foto

“Vēlējos, lai šim ceļojumam piemīt vieglums un lai tas nepieturas pie cietas loģikas, tāpēc vizuāli tiek miksēti vairāki žanri un panākts kolāžīgs efekts.

Klipa stāsts ir vienkāršs, bet, manuprāt, ir ļoti svarīgi iemācīties atrast pareizos ceļus prom no nomāktības un iemācīties uz pasauli raudzīties ar brīnumu pilnām acīm. Tas arī ir dziesmas “Sunshine” spēks - tā uzlabo garastāvokli!”

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu