"Ģimenes burkā" Agritas jaunais kavalieris tomēr nav ideāls (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Kopš vasaras sākuma šova "Ģimene burkā" zvaigzne Agrita Bindre-Blumenaua satuvinājusies ar 20 gadus jaunāku kavalieri. Taču jaunā vīrieša izgājieni viņai atgādinot attiecības ar bijušo vīru.

Kā liecina ieskats šova "Ģimene burkā" jaunākajā sērijā, Agritas jaunais draugs Jānis ar ne visai labu garastāvokli pēc darba ieradies pie mīļotās un viņas bērniem. Jaunā vīrieša "pukstēšana" un izvairīšanās no sarunas Agritai atgriezusi sajūtas, kādas bija ar vīru viņu ne pārāk labajās dienās.

"Es laikam esmu pāraugusi to visu, lai ietu un ucinātos un kā klauniņš apkārt skraidītu.

Nē, stop! Es šo visu savā dzīvē esmu jau pieredzējusi, un tam es visam saku - atā!

Nē, tas man tik ļoti atsita laiku ar vīru, tādu, ne-pozitīvo... Līdz ar to, man gribas pagriezties un iet prom, nevis iet klāt un kaut ko vēl runāties," aizkadrā sacīja Agrita.

Agrita atklāj - šādi "uzpūteņa" gājieni reāli atgādina vīru. "Galvenais, ka mēs esam jau runājuši par šito. Nedari tā! Katru reizi - jā, jā, saprot... Labi, noguris pēc darba, bet šādā veidā viņš no sevis atgrūž. Ir lietas, kuras piesaista, ir forši, bet šitādi izgājieni, ka kaut kāda pūce staigā pa mājām... Nafig tas vajadzīgs? Vispār nav vajadzīgs!" neslēpj viņa.

Agrita prāto, ka tas varētu būt saistīts ar Jāņa jaunības maksimālismu, un aizdomājas, kā šādi izgājieni varētu ietekmēt abu kopdzīvi. "Par kādām attiecībām un kaut ko vispār citu mēs varam runāt? Nedod Dievs, ja sāktu dzīvot kopā, un mājās visu laiku skatīties un klausīties tajā..." 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu