Rīgā ieradies skandalozais Krievijas reperis Morgenšterns (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/morgen_shtern

Par repa slikto zēnu dēvētais Krievijas reperis Morgenšterns ieradies Rīgā, liecina viņa publiskotie īsie stāstiņi vietnē "Instagram". 

Tajos redzams, kā viņš pārvietojas pa Rīgas ielām, pievienojot atrašanās vietu - Rīga, Latvija. Kā zināms, 24. septembrī Andrejsalā uz "Wondersala" skatuves gaidāma repera uzstāšanās. 

Spriežot pēc publiskotā satura, Rīgā ieradies arī skaņu producents Vladislavs Palagins no Odesas. Vienā no īsajiem stāstiņiem Palagins parādīja Ukrainas karogu, kas rotā mākslas centru "Zuzeum". 

Foto: Instagram/ morgen_shtern/ palaginx/"Apollo.lv" kolāža

Jau ziņots, ka Morgenšterns šā gada martā nāca klajā ar jaunu dziesmu un videoklipu, kurā stingri pauda savu nostāju pret Krievijas noziedzīgo iebrukumu Ukrainā.

Morgenšterna dziesmas "12" videoklipa noslēgumā izskanēja skaņu producenta Palagina mātes vārdi, kuros viņa stāsta par dzīvi bumbu patvertnē: "Dēls, nu jā, lūk, tepat no rīta gandrīz norāva jumtu. Mēs gribējām kaut kur bēgt, bet tad atgriezāmies savās mājās. Klusi sēžam, pagrabā ierīkojām bumbu patvertni. Tāpēc, mīļais, neuztraucies."

Videoklipa beigās tiek parādīts ziņojums: "Viņš [Vladislavs Palagins] ir ukrainis. Es esmu krievs. Mēs kopā muzicējam. Visai pasaulei. Mēs vēlamies mieru. Mēs vēlamies draudzību."

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu