Video ⟩ Galkins uz skatuves kāpj Ukrainas karoga krāsās (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/maxgalkinru

Krievu humorists Maksims Galkins koncertā Varšavā uzstājies Ukrainas karoga krāsu tērpā, liecina viņa publiskotais video sociālajos tīklos.

Pat bez vārdiem mākslinieks pauda savu pilsonisko nostāju un atbalstu Ukrainai - Maksims Galkins bija tērpies dzeltenās biksēs un zilā žaketē. Fragmentu no uzstāšanās humorists ievietojis savā "Instagram" kontā.

Pēc koncerta Varšavā Galkins pateicās klausītājiem par sirsnīgo uzņemšanu: "Paldies maniem skatītājiem Varšavā! Es saņēmu no jums neticamu enerģijas lādiņu!"

Atgādinām, ka Galkins bija viens no pirmajiem Krievijas māksliniekiem, kurš skaidri pauda savu nostāju pret karu Ukrainā. Viņš ar ģimeni pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā ilglaicīgi uzturējās Izraēlā, bet šovasar pārcēlās uz Jūrmalu.

Galkins publiski paudis stingru nostāju, ka ir pret Krievijas sākto karu. Viņš turpina atbalstīt Ukrainu, daļu no pasākumos gūtajiem ienākumiem ziedojot Ukrainas bēgļiem. "Kā Krievijas Federācijas pilsonis uzņemoties līdzatbildību par notiekošo, palīdzību Ukrainas bēgļiem uzskatu par savu pienākumu," atklāja humorists.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu