"Saldā zēna" Robija Viljamsa rūgtās atkarības, skandāli un šķiršanās

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Jaunumi dokumentālo stāstu cienītājiem – straumēšanas milzis “Netflix” 2023. gadā demonstrēs dokumentālu filmu sērijās par skandalozā un talantīgā mūziķa Robija Viljamsa dzīvi un karjeru.

Superslavenās puišu grupas “Take That” dalībnieks Robijs Viljamss pirmos slavas augļus plūca jau 16 gadu vecumā, bet 1995. gadā no grupas aizgāja.

Viņa paša solo karjera uzņēma jaudu neilgi pēc grupas pastāvēšanas.

Kaut arī ne visiem kādreizējo grupu dalībniekiem solo karjera izdodas vienlīdz veiksmīgi, Robijs Viljamss noteikti ir viens no veiksmīgākajiem mūziķiem 20. gadsimta – 21. gadsimta mijā.

No 12 studijas albumiem 11 Lielbritānijā sasniedza topu virsotnes, bet seši albumi iekļuva pasaules 100 pārdotāko veikumu sarakstā.

Viljamss kā solo mūziķis Apvienotās Karalistes vēsturē ir pārdevis visvairāk albumu un ieguvis visvairāk "BRIT Awards" balvas vēsturē.

Filmas veidotāji sola nepastarpinātu, reālistisku un niansētu skatījumu uz šī starptautiski atpazīstamā mūziķa dzīvi un skatuves aizkulisēm.

Tajā tiks atklātas detaļas par viņa attiecībām ar paparaci, atkarībām, profesionālām un privātām šķiršanās reizēm, atkalsatikšanos un arī mūziķa mentālo veselību.

Filmā tiks iekļauti vēl nekur citur neredzēti, unikāli arhīva kadri, kas apkopoti 25 gadu garumā, tādi, kam pieeju sniedzis pats Robijs Viljamss.

Filmu režisē Džo Permans, bet tās izpildproducents ir muzikālās filmas “Eimija” režisors Asifs Kapadia.

“Netflix”jau iepriekš savā demonstrēšanas katalogā iekļāvuši muzikālās dokumentālās filmas, kas atainoja slavenu mūziķu dzīves, to vidū – Lady Gaga, Vitnija Hjūstone, Dženifera Lopesa, Britnija Spīrsa, Teilore Svifta un citi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu