TV3 jaunās sezonas ballīte: pie skatītājiem atgriežas "UgunsGrēks" un "Dejo ar zvaigzni"!

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Ceturtdien, 24. augustā, mākslas centra “Digital Art House” telpās ar grandiozu ballīti tika atklāta mediju grupas “TV3 Group Latvia” jaunā rudens sezona, kas televīzijas skatītājiem sola aizraujošus vakarus pie televīzijas ekrāniem.

Viesus priecēja iespaidīgas video un animāciju projekcijas, savukārt par vakara muzikālo noformējumu parūpējās DJ Maija Rozīte-Krištopane un DJ Alvis, reperis Arstarulsmirus, dziedātāja Būū un grupa “Mazais Princis”. Pasākumā pulcējās arī spilgtas TV zvaigznes un personības.

Vakara virsvadību uzņēmās radio “Star FM” rīta šova “Zoopasta” atraktīvie vadītāji Jānis Romanovskis un Baiba Sipeniece-Gavare, savukārt par pasākuma vietu tika izvēlēts mākslas centrs “Digital Art House”, kas daļai apmeklētāju atmiņā saglabājies kā ballīšu kulta vieta – naktsklubs “Essential”. Lai arī telpas ir ieguvušas pavisam jaunu izskatu un atmosfēru, jau no pirmajām pasākuma minūtēm bija skaidrs, ka uzdzīves gars telpās ir saglabājies.

“Mums – “TV3 Group Latvia” - rudens sezona ir kā jaunais gads, kuram mēs ļoti nopietni gatavojamies, tajā pašā laikā gaidot to ar lielu nepacietību. Šajā sezonā skatītājiem esam sarūpējuši daudzus pārsteigumus – iespaidīgus atgriešanās stāstus, iemīļoto seriālu turpinājumus, kā arī iepriekš vēl neredzētus jaunumus,” pasākumu atklājot uzsvēra TV3 Group Latvia vadītājs Mindaugas Rakauskas.

Arī pasākuma vadītāji atzīmēja, ka šajā sezonā dominē atgriešanās motīvs. Pēc ilgākas pauzes un it kā noslēdzošās sezonas pie skatītājiem tomēr atgriezīsies leģendārais seriāls "Ugunsgrēks", ko jau 10. oktobrī varēs redzēt nākamās paaudzes televīzijā Go3. Tāpat atgriešanos televīzijas ekrānos jau 18. septembri piedzīvos krāšņais šovs "Dejo ar Zvaigzni", kas pārsteigs ar kolorītu dalībnieku ansambli.

“TV3 Group Latvia” turpinās piedāvāt saviem skatītājiem jau iepriekš iemīļotu raidījumu un seriālu jaunās sezonas - TV spēle "Mini pa trim" ar jauno vadītāju Intaru Busuli, seriāls "Nemīlēties" ar piekto sezonu "Nolemtie 3", šovs “Lauku sēta”, kulinārijas raidījums "Gandrīz ideālas vakariņas", mājokļu pārvērtību šovs "Manas mājas ar IKEA", izklaides un stila raidījums "Modes skrējiens", raidījums autobraucējiem "Zebra", raidījums par dzīvniekiem "Es mīlu savu mīluli", raidījums "Izgaršo Latviju", īsā formāta raidījums par stereotipiem "Ko neteikt", “SuperBingo”, dokumentālais seriāls “Ārsti 2”, raidījums par ilgtspēju “Pēdas. Kas paliek pēc tevis”, ko vadīs Kristīne Garklāva.

Jaunajā sezonā netrūks arī jauna formāta raidījumu. Jau septembrī skatītājus priecēs sarunu šovs par aktuālo “Zilonis studijā”. Tāpat arī viens no jaunumiem būs veselīga dzīvesveida šovs “Ēd. Kusties. Baudi”, savukārt attiecību šovu fani varēs sekot līdzi “Laiks iemīlēties”. Latviešu ticību pārdabiskajam pētīs pētnieciski dokumentālajā seriālā “Karmas latvieši”, bet raidījums “Mana izvēle Latvija” atklās desmit iedvesmojošus stāstus par sievietēm, kuras nav dzimušas Latvijā, bet šobrīd Latviju sauc par savām mājām. Pie skatītājiem nonāks arī jauns kulinārijas raidījums “Brīv.Dien.Galds”. Pie jaunumiem var minēt arī izzinošo raidījumu par Latviju “Te”, kas turpmāk būs redzams tikai kanālā TV3.

Latvijas Republikas proklamēšanas dienā 18. novembrī īpašus iedvesmas stāstus izcels ceremonijā “Latvijas Lepnums”, savukārt tuvojoties Ziemassvētkiem, startēs sirsnīgākā labdarības akcija “Eņģeļi pār Latviju, kas palīdz ārstēties simtiem bērnu visā Latvijā.

Protams, ik dienu par svarīgāko un aktuālākajiem ziņu notikumiem mūs informēs ziņu un informatīvie raidījumi – “TV3 Ziņas”, “900 sekundes”, “Bez Tabu”, “Degpunktā” un “Nekā Personīga”. Jaunā sezona iesāksies īpaši saspringti, jo TV3 ēterā varēs vērot 14. Saeimas priekšvēlēšanu debates “Līderu debates”, kā arī daudzus citus speciālizlaidumus. 

Lielisku saturu jaunajā sezonā sola arī nākamās paaudzes televīzija Go3. Rudens sezonā skatītājus iepriecinās vērienīgais šovs “Boksa akadēmija 2”, kur Kaspara Kambalas un Kristapa Zuša vadībā tiks gatavoti bokseri, kas stāsies pretī Lietuvas boksa šova uzvarētājiem. Par Gen-Z saukto paaudzi iepriecinās seriāls “Jaunais norm”, kas ir pirmās sezonas “Viss norm” turpinājums.

Pasākuma viesiem bija iespēja baudīt īpaši šim pasākumam veidotus kokteiļus, iemūžināt mirkļus pie “TV3 Group Latvia” fotosienas, kā arī lieliski pavadīt laiku, baudot Būū, Arstarulsmirus un grupas “Mazais princis priekšnesumus”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu