Meraija Kerija publiski nostāda Meganu Mārklu neveiklā situācijā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP, SIPA/SCANPIX / TVNET kolāža

Saseksas hercogienei, bijušajai aktrisei Meganai Mārklai sarunā ar dziedātāju Meraiju Keriju savā podkāstā "Archetypes" pamatīgi nācies pasvīst. 

Sarunas laikā Kerija nosauca Mārklu par "dīvu". Kad Mārkla sacīja, ka viņa sev nešķiet dīva, Kerija viņu pārtrauca.

"Tu dažreiz izskaties kā dīva, Megana," sacīja Kerija. "Netēlo, ka tā nav."

Mārkla šķita samulsusi un pārjautāja: "Par kādiem dīvas izgājieniem tu runā?"

Dziedātāja steidza labot, ka domājusi Mārklas izskatu, nevis personību, uzsverot, ka nav domājusi neko sliktu ar savu komentāru. 

Mārkla pēc intervijas pauda atvieglojumu. "Viņā droši vien sajuta manus nervozos smieklus un mani pārliecināja, ka ar "dīvu" domājusi to, kā es ģērbjos, manu stāju, drēbes..." paskaidroja Mārkla.

"[Kerija] domāja "dīvu" kā komplimentu, bet es to tā neuztvēru," atklāj Mārkla. "Viņa paskaidroja, ka tas ir domāts kā šika, iedvesmojoša..."

"Saruna gāja plūstoši, ļoti labi, līdz tam brīdim... Tas mani pilnībā apturēja. Es sāku domāt, ko tādu viņa varēja būt izlasījusi par mani, lai tā teiktu?" prātoja Mārkla.

Kā zināms, 23. augustā pie klausītājiem nonāca Meganas Mārklas podkāsts "Archetypes". Tajā viņa runā par dažādiem zīmogiem, kas attur sievietes no sava mērķa sasniegšanas. Mārkla sarunājas ar viesiem no visas pasaules, kā arī skaidro tādu vārdu kā "dīva", "padauza", un citu vēsturisko izcelsmi. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu