VIDEO ⟩ Atgriežamies skolā kopā ar Juri Festivālu!

CopyDraugiem X Whatsapp

Šurp, grāmatas, uz skolu, es būšu teicamnieks! Spītējot rudenīgajiem laikapstākļiem, bērni un jaunieši visā Latvijā šodien, 1. septembrī, atgriezās skolas solos. Noskaidrot viņu domas par jauno mācību gadu devās neviens cits kā īpašais TVNET pasākumu reportieris Juris Festivāls. Skaties video!

Atgādinām, lai mazinātu sastrēgumus galvaspilsētā, Zinību dienā, 1.septembrī, pašvaldības uzņēmuma "Rīgas satiksme" autobusos, trolejbusos un tramvajos iedzīvotājiem būs iespējams braukt bez maksas, informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvalde.

Pasažieriem savs e-talons vai koda biļete transportlīdzekļos nebūs jāreģistrē.

"Zinību diena ir svētki gan Rīgā, gan visā valstī. Lai šajā dienā mazinātu sastrēgumus, mudinot Rīgas vecākus un pedagogus izvēlēties sabiedrisko transportu, Rīgas dome 1. septembrī noteikusi bezmaksas braukšanu," norāda Rīgas domes priekšsēdētājs Mārtiņš Staķis (PP).

Jau vēstīts, ka šogad visā Latvijā skolas solos sēdās 219 141 skolēns. Sveicam katru no viņiem un viņu vecākus, un skolotājus jaunajā mācību gadā. Novēlam labas sekmes, daudz jaunu iespaidu un vērtīgu zināšanu! Kur doties atzīmēt 1. septembri - lūk, idejas!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu