FOTO ⟩ TV projekta "Caur ērkšķiem uz..." jaunās sezonas dalībnieces pulcējas stacijas tunelī

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pirmdienas pusdienlaikā Rīgas stacijā koši un ar vērienu pulcējās sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." jaunās dalībnieces.

Sezonas prezentācijas pasākumā izskanēja šī TV šova vadītāja Jāņa Bukuma dziesmas, tika atklāta arī īpaša lielformāta foto izstāde ar dalībnieču fotogrāfijām. Raudzīt notiekošo bija ieradušās arī vairākas iepriekšējo sezonu dalībnieces.

Paralēli notika apvienības "SprayArt" Viestura Holandera (Holis) grafiti mākslas darba veidošana, kurā tika iesaistītas arī “ērkšķu dāmas”.

Ar šokējošiem dzīvesstāstiem, negaidītiem pārsteigumiem un cerībām uz labāku nākotni pie skatītājiem dodas sociālā projekta “Caur ērkšķiem uz…” piektā, jubilejas sezona.

Tā solās būt sevišķi skarba un pārdzīvojumiem piepildīta, jo dāmas savu ceļu pretim pārmaiņām sāks no nosacīti zemākā punkta – viņas iejutīsies Olaines cietuma ieslodzīto ādā, kur mācīsies apzināties dzīves skarbāko pusi.

Tālāk viņas dosies uz Bruknu, kuru par mājām izvēlējušies daudzi atkarību mākti ļaudis, lai mācītāja Andreja Mediņa vadībā saskatītu dzīves patieso jēgu.

Izgājušas cauri pārbaudījumiem, viņas nonāks greznā savrupmājā Siguldas pusē, kur kopā ar ekspertiem strādās pie nākotnes plānu īstenošanas.

11 sievietes ar apšaubāmu pagātni, kaitīgiem ieradumiem un nākušas no neapskaužamas sociālās vides, spers drošus soļus pretim pārmaiņām –

šova “Caur ērkšķiem uz…” pati skaudrākā sezona jau no 8. septembra izklaides platformā Tet TV+*, bet no 15. septembra ceturtdienās plkst. 21.00, televīzijā sievietēm “STV Pirmā!’

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu