Brūsa Vilisa sieva emocionāli par to, kā sadzīvo ar vīra slimību

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Brūss Viliss un Emma Heminga
Brūss Viliss un Emma Heminga Foto: Reuters/ScanPix

Holivudas aktiera Brūsa Vilisa sieva Emma Heminga-Vilisa publiskojusi emocionālu ierakstu, kurā atklāj, kā tiek galā ar bēdām un kā sadzīvo ar vīra slimību.

Šī gada maija beigās kļuva zināms, ka Brūss Viliss 67 gadu vecumā atvadījās no kino karjeras, jo aktierim diagnosticēta afāzija.

Emma Heminga-Vilisa "Instagram" video parāda, kas viņu mierina šajā grūtajā laikā - tas ir gan sports, gan dārza darbi. Video pievienots arī teksts, kurā viņa neslēpj savu emocionalitāti: "Šī ir bijusi sevis izzināšanas vasara – meklējot jaunus hobijus un izkāpjot no komforta zonas.

Manas skumjas var būt paralizējošas, bet es mācos, kā ar tām sadzīvot.

Kā teica mana pameita, skumjas ir visdziļākā un tīrākā mīlestības forma. Es ceru, ka arī tajā jūs atradīsiet mierinājumu," tā Heminga.

Komentāros pausts atbalsts, spēka vārdi un siti vēlējumi Vilisu ģimenei. 

Iepriekš vēstīts, ka aktierim tika diagnosticēta afāzija, "kas ietekmē viņa kognitīvās spējas". "Šī iemesla dēļ viņš beidz karjeru, kas viņam nozīmējusi tik daudz," paziņojumā  "Instagram" dalījās aktiera ģimene šī gada maijā.

Afāzija ir iegūts komunikācijas traucējums, kas ietekmē spēju runāt, rakstīt un lasīt, lai gan tā neietekmē intelektu, vēsta Nacionālās afāzijas asociācijas dati. To "vienmēr izraisa smadzeņu bojājumi", norāda organizācija. Visbiežāk to izraisa insults, taču arī galvas trauma, smadzeņu audzēji vai infekcija var būt cēlonis.

"Šis patiesi ir izaicinājumu pilns laiks mūsu ģimenei. Mēs ļoti novērtējam jūsu mīlestību, līdzjūtību un atbalstu. Mēs visi ģimenē par to pārdzīvojam un vēlamies arī informēt fanus, jo zinām, cik daudz jums viņš nozīmē. Tāpat kā jūs viņam," raksta Vilisa ģimene.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu