DJ Rudd vēršas pie skeptiķiem, kuri netic psihoterapijai

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

DJ Rudd (īstajā vārdā Rūdolfs Budze), viesojoties raidījumā "Pasaki to skaļi", atklāti runā par savu pieredzi psihoterapijā un skeptiķiem uzdod retorisku jautājumu.

Rudd atklāj, ka terapeitu sācis apmeklēt pēc sāpīgas šķiršanās. "[Šķiršanās] nebija viegla, un riņķī runāja kolēģi, un arī mana bijusī draudzene teica, ka sākusi iet terapijā. Man bija tāds - ja visi runā, nu tad varbūt... Šķiršanās sāpes - gribējās, lai ir kāds, kurš palīdz tikt ar to galā," atminas Rudd.

Viņš neslēpj, ka mieru iemācījies, tieši pateicoties terapijai. "Sevi iepazīt ir ļoti svarīgi, un diemžēl ir cilvēki, kuri visas dzīves laikā to arī neizdara."

Savukārt terapijas skeptiķiem viņš uzdod retorisku jautājumu. "Ir termins ārsts psihoterapeits, un es eju pie šāda. Tas nozīmē, ka viņš ir ārsts, viņš ārstē tevi. Ja tu, piemēram, salauz roku - tu ej pie ķirurga, tu uztici savu traumu ķirurgam. Kāpēc tu savu prātu nevari uzticēt speciālistam - ārstam?" tā Rudd. 

Rūdolfa atklāj, ka dzīve pēc terapijas mainījusies pilnībā un šobrīd viņš iedvesmo arī citus nekautrēties lūgt palīdzību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu